Barrel and Boar

Aanbiedingen

 

Houd deze pagina in de gaten om te profiteren van onze tijdelijke acties. Als wij beslag hebben kunnen leggen op een grote partij munitie dan willen we dat onze klanten hier ook hun voordeel mee kunnen doen.

Ook vind je hier regelmatig interessante combideals voor jagers en sportschutters. Dit kan de ene keer een kogelbuks met richtkijker en montage zijn en de andere keer een pistool met hoofdtelefoon, schietbril en een doos patronen.

We houden het afwisselend zodat er voor iedereen wel een leuke aanbieding te vinden is. Volg ons ook op Facebook en Instagram, dan ben je als eerste op de hoogte van onze promoties!

Ammo Deal


Sellier & Bellot 9 mm luger 124 gr. FMJ
(2000 patronen)

  • Full Metal Jacket kogelkoppen zijn ideaal voor recreatieve schietsport, wedstrijden en   training.
  • Al sinds 1825 is Sellier & Bellot een wereldwijd vertrouwd munitie merk.
  • Geleverd in 1 overdoos van 2000 patronen. Zolang de voorraad strekt.


Prijs
per 2000 stuks

375,-

Liemke Merlin 42 Warmtebeeldkijker


De Liemke Merlin 42 is een Duits staaltje warmtebeeldklasse. Multifunctioneel want zowel als voorzet maar ook als handkijker te gebruiken. Wat beeldkwaliteit betreft zijn er geen concessies gedaan, die is gewoon verbluffend. Verder is bedieningsgemak een belangrijk speerpunt voor Liemke. Daarom zie je weinig knoppen op de Merlin 42, ze houden het toestel eenvoudig in gebruik maar altijd betrouwbaar en heldere nachtbeelden. Bij aankoop krijg je tevens twee 2xCR123 batterijen, een video- en usb kabel, beschermtas en een garantie van 3 jaar. 

Onze prijs:

€ 3.995,-

25% Korting op Armadillo Thermisch Ondergoed

Wat je ook van kleding draagt, de basis moet goed zitten als je naar buiten gaat. Armadillo Merino voorziet je van onderkleding van de bovenste plank. Die draag je het hele jaar rond want bij koude dagen geven ze warmte en bij zomerdagen zorgen ze voor koelte. Kleding die constant je lichaamstemperatuur handhaaft.

Eigenlijk zijn ze niet eens gemaakt voor jagers en buitenmensen. Armadillo mikt eerder op professioneel gebruik, brandweerlieden en andere mensen die een gevaarlijk beroep uitoefenen. Daarom zijn de t-shirts, truien en boxershorts vrij van vervelende labels. Ook kan de kleding geen vlam vatten en blijft de stof geurloos. Zelfs al zou je vier dagen op avontuur gaan zonder je Long Sleeve te vervangen, dan nog zal je onderkleding dit niet verraden. Regenweer op komst? Je zal misschien nat worden maar de comfortabele Merino wol blijft gewoon warmte afgeven. Als het dus voor professionals al geschikt is, dan zeker voor wandelaars, wintersporters, jagers en andere buitengenieters!

Maak van jezelf de 'man of woman in black' en pak een dikke korting mee. Op alle zwarte kledingstukken van Armadillo Merino krijg je een korting van 25%. En we hebben het over onderkleding, dat zie je dus niet met een hemd, trui of jas eroverheen. Kortom, een prima deal voor wie zijn groene bril af kan zetten!

Garmin InReach Mini


De Garmin InReach Mini is dan je communicatieve reddingsboei in nood, jouw constante contact met de buitenwereld. Hiermee verzend en ontvang je berichten, deel je je locatie met familie en vrienden en verstuur je zelfs een SOS bericht naar een internationaal reddingsteam dat 24/7 voor je klaarstaat. Voor die service sluit je een jaarlijks abonnement af. Ook is het apparaat uitgerust met een elektronisch kompas, navigatie en bluetooth verbinding met je smartphone. ⁠

Een topproduct van 100 gram op borstzakgrootte. En voortaan ook gunstig geprijsd.

Normaal € 348,-

Onze prijs:

€ 299.95,-