BioAmmo

Bij Barrel & Boar zijn we trots om BioAmmo in ons assortiment te hebben, de eerste en enige fabrikant van hagelpatronen met een 100% biologisch afbreekbare prop én huls. BioAmmo heeft een duidelijke missie: het verminderen van het milieu-impact van de jacht- en schietsportsector door plastic afval te elimineren.

Een Wereldwijd Milieuprobleem

Elk jaar belanden miljoenen plastic hagelproppen in de natuur, met name in bossen, velden en rivieren. Deze proppen kunnen honderden jaren nodig hebben om af te breken, waardoor ze een blijvende belasting vormen voor het milieu. BioAmmo erkent dit probleem en heeft de oplossing.

100% Biologisch Afbreekbaar

Wat BioAmmo echt onderscheidt, is hun gebruik van 100% biologisch afbreekbare materialen voor zowel de hagelprop als de huls. Deze materialen worden op natuurlijke wijze afgebroken tot CO2, water en compost, zonder schadelijke reststoffen achter te laten. Zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat BioAmmo-patronen volledig in de natuur kunnen worden achtergelaten zonder schade aan het milieu.

Een Duurzame Keuze voor Jagers

BioAmmo is niet alleen milieuvriendelijk, maar levert ook uitstekende schietprestaties. Ze zijn ideaal voor de jacht op waterwild, in bossen, weilanden en bij schadebestrijding nabij landbouwgewassen. De patronen bieden een goede spreiding, lange reikwijdte en zijn uiterst effectief.

Bekijk alles van BioAmmo

Official reseller

Wij zijn een officieel reseller van BioAmmo

BioAmmo bij Barrel & Boar

Kies BioAmmo bij Barrel & Boar en draag bij aan een schonere, duurzamere toekomst voor de natuur en de volgende generaties. Met BioAmmo kunt u blijven genieten van uw favoriete activiteiten zonder schade aan het milieu. Het is tijd om “wild te oogsten zonder plastic te zaaien.”

Een Toekomstgerichte Keuze

Het gebruik van lood in munitie staat al langer ter discussie, en overheden leggen steeds strengere regels op met betrekking tot plastic afval. BioAmmo stelt jagers in staat om actief deel te nemen aan milieubehoud door een biologisch afbreekbaar alternatief te kiezen. BioAmmo is niet alleen klaar voor de toekomst, ze lopen al voorop.

Over BioAmmo

BioAmmo begon als een visie in 2008, toen oprichter Enrique López na een dag airsoften besloot om een oplossing te vinden voor de plastic bolletjes die achterbleven in de natuur. Zijn visie breidde zich uit naar de jacht- en schietsportsector, waar het probleem van plastic afval even urgent was. Vandaag heeft BioAmmo internationale erkenning verdiend als de meest milieuvriendelijke munitiefabrikant ter wereld.

Bekijk alles van BioAmmo