Barrel and Boar

Blog

 

Bekijk en lees hier alles over Jagen, Schietsport en Outdoor. De laatste trends, nieuwe producten & innovaties en alle wist-u-datjes die u niet wilt missen.

26 maart, 2019

Aanrijdingen met reeën

Wat we kunnen doen om dit te voorkomen?

Als in het voorjaar de wintersprongen uiteengaan, zoeken de reeën een plekje om weer meer solitair te leven. De jonge reebokken worden eerst verstoten en verderop in het voorjaar ook de jonge reegeiten. Zij moeten dan voor zichzelf een leefgebied..

Read more
08 maart, 2019

#Jeeerstehaasje

Doe mee met onze grote opruimactie

Steek je handen uit de mouwen en help ons mee het zwerfvuil uit de natuur te verwijderen en verdien je eerste haas. Je eerste haas van het jaar of van dit seizoen. Of wanneer je wat jonger bent is het misschien wel je aller aller allereerste haas...

Read more
31 januari, 2019

Februari Openingsmaand

borrel and boar

The Gearshed, uw leverancier van wapens, munitie en outdoor gear, is van naam veranderd. Wij gaan in een vernieuwde winkel op het u welbekende adres verder als Barrel and Boar! Uw bezoek aan Barrel and Boar is een feestje, een ontdekkingsreis door..

Read more
22 januari, 2019

De Garmin inReach Mini

Bent u bang voor een ongeluk tijdens het hiken of jagen? Dek uzelf dan in met Garmin. Met deze Garmin inReach Mini , staan de hulpdiensten met één druk op de knop paraat. Afhankelijk van de ernst, wordt u opgehaald met een helikopter en naar het..

Read more
21 januari, 2019

Gunskins

Bescherm uw vuurwapen en voorzie deze van een compleet nieuwe look met Gunskins! Met deze DIY (do it yourself) Gunskins kunt u zelf een grendelgeweer, AR 15, shotgun of vuistwapen visueel aanpassen en extra beschermen. Heeft u na een jaartje..

Read more

Questions?