Zeiss Jacht App 3.0

06-06-2023

Veelzijdiger dan ooit!

Als jager weet je nooit genoeg over je revier. Elke informatie is waardevol en die houd je dan ook best bij. Vroeger werden schrijfblokken en agenda’s verslonden aan het verzamelen van al je activiteiten en kennis over je revier. Misschien nog steeds. De meer moderne jager maakt al gebruik van een computer, maar het kan nóg beter. De laatste versie van de jacht app van Zeiss stopt alle data over jouw jachtveld en avonturen in een handig stukje technologie. Alles wordt bovendien direct gesynchroniseerd met je andere digitale apparaten: wat je op de voederplek in je telefoon zet staat dezelfde minuut ook thuis op je laptop.

Interactief Revier

Meer mogelijk maken zonder in te boeten op het gebruiksgemak, dat is de herziene versie van de gratis app van Zeiss. Completer dan ooit omdat je nu ook elke hoek van je revier in kaart brengt via het nieuwe keuzemenu. Waar de grens loopt, de hoogzitten staan, wildakkers en camera’s of waar je laatst een vossensporen hebt gezien. Je zet het allemaal op je interactieve kaart. Ook andere functies zoals het berekenen van de ballistiek, een logboek van al je (succesvolle) outings, weersvoorspellingen en een overzicht van je jachtuitrusting zorgen voor een comfortabele organisatie en archivering van alle jachtgegevens.

Praktische GPS-functies ondersteunen de jager direct ter plaatse: de app toont de huidige positie en registreert de meest voorkomende trajecten van de jager in het gebied. Je kunt zelfs precies aanstippen waar je een stuk wild geschoten hebt, hoeveel de afstand bedroeg en tot vier foto’s toevoegen. Uitermate handig om bijvoorbeeld nu al je oude, sterke bokken in kaart te brengen voor de jacht in mei.

Zeiss Afstandsmeters

Via Bluetooth verbind je de afstandsmeter op je richt- of verrekijker met de app.  Die verzendt gepersonaliseerde ballistische profielen naar de afstandsmeter. Na het combineren van de gegevens  met de nodige informatie over bereik, hellingshoek, temperatuur en luchtdruk, krijg je de exacte waardes te zien om je kijker (ASV) in te stellen.

Nog een voordeel

Je hebt geen omkijken meer naar software updates voor je Zeiss optiek. Dankzij de app gebeuren deze automatisch.

Meer weten over de Jacht App van Zeiss? Kijk dan naar de film en download de App hier