Filson

Bij Barrel & Boar zijn we verheugd om het vooraanstaande merk Filson in ons assortiment te hebben, met een focus op hoogwaardige jachtkleding voor heren. Filson is synoniem met robuuste kwaliteit en een rijke Amerikaanse ervaring die al meer dan 100 jaar meegaat. Als gepassioneerde aanbieders van kwaliteitskleding begrijpen we de behoefte aan duurzame en betrouwbare jachtkleding, en Filson levert dit met verve.

Kwaliteit die Generaties Overleeft

Filson staat bekend om zijn producten van de hoogste kwaliteit, ontworpen om de zwaarste omstandigheden te trotseren. Bij Filson gebruiken ze alleen de beste materialen, zoals wol, ruwe katoen, dons en echt tuigleer. Dit garandeert duurzaamheid en comfort voor de jachtkleding.

Bekijk alles van Filson

Official reseller

Wij zijn een officieel reseller van Filson

Natuurlijke Materialen voor de Toughest Conditions

Alle tassen en kleding van Filson zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen die bestand zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden en decennia meegaan, soms zelfs tot de volgende generatie. Robuust, duurzaam en comfortabel zijn de kernkenmerken van Filson, en deze kwaliteiten gaan nooit verloren.

Een Merk van Betrouwbaarheid en Tevredenheid

De reputatie van Filson is gebouwd op betrouwbaarheid, tevredenheid en eerlijkheid. Het merk is geliefd onder jagers en iedereen met een passie voor het buitenleven. Bij Barrel & Boar zijn we er trots op om de hoogwaardige jachtkleding voor heren van Filson aan te bieden, en we staan klaar om je te voorzien van persoonlijk en deskundig advies.

Filson heeft alle benodigdheden voor jouw outdoor activiteiten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt condimentum eros non fermentum. Curabitur sed nulla sed est sollicitudin venenatis nec nec dolor. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Cras vel sollicitudin diam, in commodo turpis. Integer ultricies orci vitae blandit posuere.

Nulla ac luctus orci. Aliquam erat volutpat. Vestibulum erat tortor, aliquam in velit in, finibus pharetra ante. Cras suscipit a lectus in faucibus. In eu nunc id arcu euismod scelerisque.

Bekijk alles van Filson