Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Hond

Ontdek een breed scala aan hoogwaardige jachthond producten bij Barrel and Boar. Van halsbanden tot jachthonden riemen en dummies, we hebben alles wat je nodig hebt om je jachthond optimaal te ondersteunen. Verbeter de training, veiligheid en prestaties van je jachthond met onze kwaliteitsproducten. Bestel vandaag nog bij Barrel and Boar!

Honden verzorging

Om het welzijn en de gezondheid van je hond te waarborgen is het belangrijk om over de juiste hondenverzorgingsproducten te bezitten. In ons assortiment vind je producten terug als honden nagelknippers en hondenborstels, maar ook artikelen zoals shampoos, conditioners en sprays. Met deze artikelen kun je jouw hond fris en schoon houden om zo de gezondheid van jouw viervoeter op peil te houden.

Hond onderhoud

Naast dat je graag wilt dat je hond schoon is, wil je ook dat de omgeving waarin je hond zich in bevindt ook schoon is. Bij Barrel and Boar bieden we veel verschillende onderhoudsproducten die je hierbij kunnen helpen. In het assortiment vind je producten terug als kennelreinigers, odor removers en schoonmaak sprays. Zorg voor een hygiënische leefomgeving voor jezelf en je hond.

Honden veiligheid en bescherming

Tijdens de jacht of outdooravontuur kan het zo zijn dat jij en je hond elkaar uit het zicht verliezen, het is dan wel zo handig dat je over de juiste producten bezit, om elkaar weer terug te vinden. In ons assortiment vind je honden GPS systemen en hondenvesten terug om de vindbaarheid van je hond te vergroten. Daarnaast verkopen wij ook vlooienbestrijdingsmiddelen om je hond te beschermen van ongedierte.

Halsbanden en riemen

Om je honden tijdens de jacht zo dicht mogelijk bij je te houden, moet je over een goede halsband en riem beschikken. De jacht halsbanden en jachtriemen in ons assortiment zijn van uitstekende materialen en beschikbaar in felle kleuren voor duidelijke zichtbaarheid. Op deze manier blijft je hond goed zichtbaar tijdens je buitenactiviteiten.

Dummies voor honden

Om je honden effectief te trainen, kun je gebruik maken van honden dummies. We bieden verschillende soorten honden dummies aan. Zo vind je in ons assortiment honden dummies in felle kleuren, maar ook in de vorm van een dier om een echte jachtsituatie te simuleren. Met deze honden dummies kun je trainingsproces van je hond verbeteren.

Wildgeuren

Wildgeuren zijn hulpmiddelen waarmee je een jachthond kan leren geuren van wilde dieren te herkennen. Door deze wildgeuren bijvoorbeeld te gebruiken tijdens het trainen met honden dummies, kun je het jachtinstinct van je jachthond verbeteren.

Hondenkussens

Het is voor jouw hond ook wel zo prettig dat hij of zij een fijne plek heeft om te ontspannen en te rusten. In ons assortiment vind je hondenkussens, hondendekens en honden koelmatten. De artikelen in dit assortiment zijn goed te gebruiken in de outdoor-omstandigheden waarin je tijdens de jacht kan bevinden.

Hondenfluitjes

Om gemakkelijker te communiceren met je jachthond, kan een hondenfluitje erg goed van pas komen. Met een hondenfluitje kun je gemakkelijk je hond allerlei commando’s aanleren die je helpen tijdens de jacht. Om het gebruik van een hondenfluitje nog makkelijker te maken kun je bij ons ook terecht voor een fluitkoord.

Hondentassen

Om je hond effectief te trainen kun je gebruik maken van veel verschillende soorten producten, om deze producten mee te nemen is het wel zo handig dat je over een goede tas bezit. In ons hondentassen assortiment vind je tassen terug waarin je gemakkelijk je dummies, snoepjes, waterflessen en nog veel meer in kwijt kan.

Hondentraining

In ons assortiment bij Barrel and Boar vind je verschillende producten terug die je helpen met het trainen van je hond. Producten die wij aanbieden zijn onder andere hondenharnassen en speeltouwen. Deze honden trainingsproducten zorgen ervoor dat je hond comfortabel kan trainen.

Honden medicatie

De gezondheid van je hond is natuurlijk belangrijk. In ons assortiment vind je verschillende sprays terug waarmee je de gezondheid van je hond kan waarborgen. Wij hebben sprays voor de ogen, oren, wonden en allergieën van je hond.

Hondenvoeding

Je honden moeten natuurlijk ook eten en drinken. Om de dorst en trek van jouw hond te verhelpen hebben wij verscheidende voeder- en drinkbakken in ons assortiment. Voor outdooractiviteiten hebben we ook waterflessen en opvouwbare drinkbakken zodat je deze gemakkelijk kan meenemen in de natuur.