Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Fluitjes

Effectieve communicatie tijdens de jacht is erg belangrijk, en daarom bieden we bij Barrel and Boar een uitgebreid assortiment aan hondenfluitjes en fluitkoorden die speciaal zijn ontworpen voor jagers met jachthonden.

Hondenfluitjes geschikt voor de jacht

Onze hondenfluitjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een duidelijk en krachtig geluid, zodat je moeiteloos signalen kunt geven aan je jachthond. Of je nu een commando wilt geven, wilt corrigeren of wilt aangeven dat je een prooi hebt gespot, onze hondenfluitjes zorgen voor een helder en consistent geluid dat je hond kan begrijpen. De hondenfluitjes zijn verkrijgbaar in verschillende tonen en frequenties, zodat je kunt kiezen welk fluitje het beste bij jou en je hond past.

Fluitkoord

Om ervoor te zorgen dat je hondenfluitje altijd binnen handbereik is, is een fluitkoord een goede toevoeging aan je jachtuitrusting. Onze fluitkoorden zijn duurzaam en stevig, en zorgen ervoor dat je fluitje veilig en gemakkelijk te bereiken is. Of je nu het hondenfluitje om je nek wilt dragen of aan je jachtuitrusting wilt bevestigen, een fluitkoord biedt de nodige functionaliteit en gemak.

Maak je jachtuitrusting compleet

Bij Barrel and Boar streven we naar kwaliteit en betrouwbaarheid, en daarom selecteren we zorgvuldig de hondenfluitjes en fluitkoorden in ons assortiment. We begrijpen dat jagers vertrouwen op hun uitrusting, en daarom bieden we producten die voldoen aan de eisen van de jacht en langdurig gebruik.