Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Halsbanden en riemen

Jachthonden kunnen een belangrijke rol spelen tijdens de jacht en daarom is het belangrijk om over de juiste jacht halsband en jachtriem te beschikken. Onze collectie jacht hondenhalsbanden en hondenriemen van het merk Mystique is speciaal ontworpen met de jacht in gedachten. Deze producten combineren functionaliteit, duurzaamheid en stijl om te voldoen aan de eisen van jagers en hun honden.

Jacht halsband hond

Een jacht halsband van Mystique is gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen de ruige omstandigheden van de jacht. De jacht halsbanden verkrijgbaar in verschillende breedtes en maten, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw jachthond. Bovendien is een jacht halsband van Mystique uitgerust met handige details zoals verstelbare gespen en D-ringen voor het bevestigen van een jachtriem of andere accessoires.

Jachtriem hond

Een jachtriem van Mystique biedt optimale controle en grip tijdens de jacht. De jachtriemen zijn vervaardigd van hoogwaardig nylon materiaal, leer of biothane. Dit maakt het dat een jachtriem van Mystique comfortabel in de hand ligt en tegelijkertijd duurzaamheid garandeert. De jachtriemen zijn beschikbaar in vele, felle kleuren zodat je je hond altijd gemakkelijk kunt volgen, zelfs bij weinig licht. Zo blijft je hond veilig en zichtbaar tijdens de jacht. Met lengtes die geschikt zijn voor verschillende jachtsituaties, kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid en flexibiliteit van een jachtriem van dit topmerk.

Kies het beste voor jouw jachthond

Maak je jachtuitrusting compleet met een hoogwaardige jacht halsband en jachtriem van Mystique die speciaal zijn ontworpen voor de jacht. Ontdek ons assortiment jacht halsbanden en jachtriemen en kies de juiste combinatie van stijl, functionaliteit en comfort die perfect past bij jou en je jachthond. Investeer in de beste uitrusting voor een succesvolle en veilige jacht met Barrel and Boar.