Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Hond onderhoud

Als het gaat om het onderhouden van een schone en gezonde omgeving voor je hond, is het gebruik van hoogwaardige onderhoudsproducten essentieel. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kennelreinigers, odor removers en schoonmaak sprays om je te helpen bij het behouden van een frisse en hygiënische leefomgeving voor je trouwe metgezel.

Kennelreiniger

Onze kennelreinigers zijn speciaal ontworpen om grondig en diep te reinigen. Ze zijn effectief in het verwijderen van vuil, bacteriën en nare geurtjes die kunnen ontstaan in kennels of hondenverblijven. Een kennelreiniger van Barrel and Boar is veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken en zorgt voor een grondige reiniging zonder schadelijke chemicaliën achter te laten.

Odor removers

Daarnaast bieden we ook odor removers aan, die speciaal zijn ontwikkeld om onaangename geurtjes te neutraliseren en te elimineren. Deze producten werken effectief op urinegeuren, ontlasting en andere vervelende geuren die je wilt vermijden. Onze odor removers zijn veilig voor gebruik in huis en op verschillende oppervlakken, waardoor je een frisse en aangename omgeving voor zowel jou als je hond creëert.

Schoonmaak sprays

Voor de algehele schoonmaak en onderhoud van je hond en zijn omgeving bieden we ook schoonmaak sprays aan. Deze sprays zijn veelzijdig in gebruik en kunnen worden gebruikt voor het reinigen van manden, kussens, speelgoed en andere hondenaccessoires. Ze zijn effectief in het verwijderen van vlekken, vuil en bacteriën, waardoor je hond kan genieten van een schone en gezonde leefruimte.