Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Honden verzorging

De gezondheid en het welzijn van je hond is belangrijk. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie hoogwaardige hondenverzorgingsproducten die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van je harige vriend te voldoen.

Honden nagelknipper

Nagelverzorging is een belangrijk onderdeel van de algehele verzorging van je hond. Daarom bieden we professionele honden nagelknippers aan die veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Onze honden nagelknippers zijn ergonomisch ontworpen en voorzien van scherpe, duurzame messen om nauwkeurig en efficiënt de nagels van je hond te knippen, zonder ongemak of pijn.

Hondenborstel

Het borstelen van de vacht is essentieel om klitten en verharing te verminderen, en tegelijkertijd de huid en vacht van je hond gezond te houden. Onze collectie hondenborstels en kammen omvat verschillende soorten, zoals slicker hondenborstels, ontklitters en rubberen borstels, zodat je de juiste tool kunt vinden die past bij de vacht van je hond. Deze hondenborstels en hondenkammen zijn ontworpen met comfort en effectiviteit in gedachten, waardoor je gemakkelijk losse haren kunt verwijderen en de vacht kunt verzorgen zonder ongemak voor je hond.

Sprays, shampoos en conditioners

Daarnaast bieden we de verzorgingsproducten van Pet Joy aan, speciaal ontwikkeld om je hond een frisse en gezonde uitstraling te geven. De verzorgende shampoos, conditioners en sprays die zacht zijn voor de huid van je hond en zorgen voor een glanzende vacht. Deze producten zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten die de huid voeden, hydrateren en beschermen, waardoor je hond zich comfortabel en verzorgd voelt.