Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Kussens

Bij Barrel and Boar hebben we een ruim assortiment aan comfortabele hondenkussens, hondendekens en honden koelmatten om je trouwe viervoeter een heerlijke plek te bieden om te ontspannen en te rusten.

Hondenkussens geschikt voor de buitenlucht

Onze hondenkussens voor buiten zijn speciaal ontworpen met het welzijn van je hond in gedachten. Ze bieden optimale ondersteuning en comfort, waardoor je hond een goede nachtrust kan hebben en zich overdag kan ontspannen. Onze hondenkussens voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de behoeften en voorkeuren van je hond.

Hondendekens voor het comfort van je hond

Naast hondenkussens hebben we ook hondendekens die extra warmte en comfort bieden. Onze dekens zijn gemaakt van zachte en duurzame materialen die gemakkelijk te reinigen zijn. Ze zijn perfect voor gebruik in manden, kennels of op de bank, zodat je hond altijd een knusse en comfortabele plek heeft om te liggen.

Honden koelmatten voor die warme dagen

Voor de warmere dagen bieden we honden koelmatten aan die verkoeling bieden tijdens hittegolven of als je hond behoefte heeft aan verfrissing na het spelen of wandelen. Onze honden koelmatten zijn ontworpen om de lichaamstemperatuur van je hond te reguleren en bieden een aangename verkoeling zonder elektriciteit of water. Ze zijn draagbaar en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor thuisgebruik en op reis.

Kies comfort voor je hond

Bij Barrel and Boar begrijpen we dat het welzijn van je hond van groot belang is, en daarom bieden we hoogwaardige hondenkussens, hondendekens en honden koelmatten die zorgen voor een comfortabele rustplek voor je trouwe metgezel.

Maak je keuze uit ons assortiment hondenkussens, hondendekens en honden koelmatten en geef je hond het comfort dat hij verdient. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten die aansluiten bij de behoeften en grootte van je hond. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het creëren van een comfortabele rustplek voor je geliefde hond.