Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Prijs

Medicatie

De gezondheid en het welzijn van je hond is natuurlijk van groot belang. Daarom bieden we een assortiment hoogwaardige honden medicatie die speciaal is ontwikkeld om de gezondheid van je viervoeter te ondersteunen en te verbeteren.

Oor hygiëne sprays voor je hond

Onze sprays voor oor hygiëne zijn ontworpen om de oren van je hond schoon en vrij van overtollig oorsmeer en vuil te houden. Ze helpen bij het voorkomen van oorinfecties en verminderen onaangename geurtjes. Door regelmatig gebruik van onze oor hygiënespray kun je de gezondheid van de oren van je hond optimaal onderhouden.

Sprays voor het oog hygiëne van je hond

Voor de verzorging van de ogen bieden we oog hygiënesprays die helpen bij het verwijderen van traanstrepen, vuil en overtollige afscheiding rondom de ogen. Onze oog hygiënespray is zacht en veilig te gebruiken en helpt bij het behouden van schone en gezonde ogen bij je hond.

Hou de wonden van je hond schoon met deze sprays

Wondhygiëne is van vitaal belang bij de behandeling van wonden en het bevorderen van een snel herstel. Onze wond hygiënesprays zijn geformuleerd om wonden te reinigen, bacteriën te bestrijden en het genezingsproces te ondersteunen. Met behulp van onze wond hygiënespray kun je de wondverzorging van je hond effectief aanpakken en een optimale genezing bevorderen.

Bescherm je hond met een anti-allergie spray

Voor honden die last hebben van allergieën bieden we een anti-allergie spray die jeuk, irritatie en ontstekingen kan verminderen. Onze anti-allergie spray kalmeert de huid en verlicht ongemak, zodat je hond zich beter kan voelen en herstellen van allergische reacties.

Denk aan de gezondheid van je hond

Kies voor de honden medicatie van Barrel and Boar om de gezondheid van je hond te verbeteren en te behouden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste medicatie voor de specifieke behoeften van je hond. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze honden medicatie kan bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor je trouwe metgezel.