Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Training

Het is belangrijk om effectieve en hoogwaardige hondentraining producten te gebruiken tijdens het trainen van je trouwe metgezel. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan hondentraining producten die je helpen bij het bereiken van optimale resultaten.

Honden GPS tracker

Voor honden die graag op avontuur gaan, bieden we GPS systemen die je helpen bij het volgen van hun locatie en het garanderen van hun veiligheid. Met geavanceerde functies zoals real-time tracking, waarschuwingen en veilige zones, kun je met vertrouwen je hond verkennen terwijl je hem altijd in de gaten kunt houden.

Hondenharnassen

Om comfort en controle te bieden tijdens het trainen, hebben we hondenharnassen die ergonomisch zijn ontworpen en zorgen voor een goede pasvorm. Onze hondenharnassen helpen bij het verdelen van de trekkracht en verminderen de belasting op de nek, waardoor je meer controle hebt tijdens het trainen en wandelen met je hond.

Speeltouwen

Daarnaast bieden we ook een selectie van speeltouwen die perfect zijn voor interactief spelen en beloning tijdens de training. Onze speeltouwen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en bieden zowel plezier als een mentale stimulatie voor je hond.

Breid je hondentraining producten collectie uit

Maak je hondentraining compleet met de trainingsproducten van Barrel and Boar. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jou en je hond. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze hondentraining producten je kunnen ondersteunen bij het opbouwen van een sterke band met je hond en het bereiken van trainingsdoelen.