Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Veiligheid en bescherming

Bescherm de veiligheid en het welzijn van je trouwe viervoeter met de hoogwaardige veiligheids- en beschermingsproducten voor honden van Barrel and Boar. Ons uitgebreide assortiment omvat een breed scala aan innovatieve producten, waaronder GPS hondenhalsbanden, ultrasoon teken- en vlooienbestrijdingsmiddelen en hondenvesten.

GPS hondenhalsband

Met een GPS hondenhalsband hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je hond. Deze geavanceerde halsbanden zijn uitgerust met GPS technologie, waardoor je de exacte locatie van je hond kunt volgen via je smartphone. Of je nu samen gaat jagen, naar het park gaat of op avontuur gaat in de natuur, je kunt met vertrouwen genieten van de tijd met je hond, wetende dat je altijd in staat bent om hem terug te vinden.

Vlooienbestrijdingsmiddelen

Ultrasoon teken- en vlooienbestrijdingsmiddelen zijn effectieve en veilige middelen die helpen om je hond te beschermen tegen deze vervelende parasieten. Deze middelen werken door middel van ultrasone geluidsgolven, waardoor teken en vlooien worden afgeschrikt zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken. Op deze manier kun je je hond op een natuurlijke en niet-giftige manier beschermen tegen ongewenste beestjes.

Hondenvesten

Voor extra veiligheid en bescherming bieden we ook hondenvesten aan. Deze hondenvesten zijn ontworpen met het oog op zichtbaarheid en veiligheid, waardoor je hond goed zichtbaar is, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Of je nu ‘s avonds gaat wandelen of langs drukke wegen loopt, het hondenvest zorgt ervoor dat je hond gezien wordt en helpt ongelukken te voorkomen.