Tickless Pet Black

Merk: Tickless

 29,90

Direct te bestellen (2 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

Tickless Pet Black is een chemicaliënvrij, ultrasoon teken- en vlooienbestrijdingsmiddel voor huisdieren zoals katten en honden in een zwarte uitvoering. Voor huisdieren van XS-S formaat is er het Tickless Mini Dog & Cat. Het is milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliën of geurstoffen en is volledig veilig te gebruiken voor iedereen.

Het kleine apparaatje is aan de halsband van de kat of hond te bevestigen. Parasieten worden na activering 6-12 maanden geweerd, waardoor het huisdier vrij is om van de natuur te genieten.

Door de laatste veldstudie kan er geconcludeerd worden dat het apparaatje 94% efficiënt is tegen teken zonder gebruik te maken van gevaarlijke chemicaliën. Als je de meest effectieve bescherming wilt bereiken in gebieden die zwaar besmet zijn met teken, gebruik Tickless dan samen met je gebruikelijke tekenwerend product.

Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af, waardoor het veilig is om te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of drachtige huisdieren.

Het apparaat zendt ultrasone pulsen uit die voor mens en dier onmerkbaar zijn, maar die teken en vlooien verstoren en ze zo weghouden van het huisdier. Het werkingsbereik is ongeveer 1,5 meter. Het apparaat is in de eerste plaats bedoeld voor preventieve doeleinden.

De Tickless® technologie werd onderworpen aan strenge testen en de doeltreffendheid ervan werd bewezen in een klinische studie aan de School voor Veterinaire Medische Microbiologie en het Laboratorium voor Besmettelijke Ziekten van de Universiteit van Camerino, Italië.

Hoe te gebruiken: Om te beginnen met het gebruik van Tickless, was het huisdier met een niet-chemische teek & vlooienshampoo en verwijder eventuele resterende parasieten. Plaats het apparaatje aan de halsband en verwijder het lipje om het apparaatje te activeren. Vier rode flitsen zullen aangeven dat het apparaat aan staat. U kunt op elk moment controleren of het apparaat nog werkt door op de knop te drukken en te bevestigen dat de LED knippert als reactie. Bij normale temperaturen kan het apparaat parasieten op afstand houden gedurende 6-12 maanden na activering. Om de effectiviteit te waarborgen, moet het apparaat ten alle tijde aan het dier bevestigd blijven.

De doeltreffendheid hangt af van de conditie van de vacht van het dier, alsook van het aantal parasieten dat in het gebied aanwezig is. In gebieden die zwaar door teken worden bevolkt, is 100% bescherming niet gegarandeerd. Niet geschikt voor het verwijderen van teken of vlooien bij huisdieren die reeds besmet zijn. De uitgezonden ultrasone golven niet hinderen.

Specificaties

Merk Tickless