Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Wildgeuren

Bij Barrel and Boar hebben we een collectie wildgeuren die speciaal zijn ontwikkeld voor het trainen van honden. Onze wildgeuren, van het gerenommeerde merk Mystique, helpen je hond om zijn natuurlijke jachtinstinct te ontwikkelen en te versterken.

Natuurlijke wildgeuren

Onze wildgeuren zijn gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten die de geur van verschillende soorten wild nauwkeurig nabootsen. Of het nu gaat om de geur van fazanten, konijnen, eenden of andere dieren, onze wildgeuren bieden een realistische en meeslepende ervaring voor je hond tijdens de training.

Wildgeuren voor het trainen van je hond

Het gebruik van wildgeuren tijdens de training van je hond is een effectieve manier om zijn of haar neus vaardigheden en geurdiscriminatie te verbeteren. Door je hond bloot te stellen aan de geur van wild, kan hij leren om het spoor te volgen, te apporteren en te markeren. Dit helpt bij het ontwikkelen van de jachtvaardigheden van je hond en vergroot zijn of haar zelfvertrouwen tijdens de jacht.

Onze wildgeuren zijn eenvoudig in gebruik. Je kunt ze aanbrengen op dummy’s, speeltjes of andere trainingsmaterialen om een realistische wildgeur te creëren. Hierdoor wordt de trainingssessie voor je hond nog uitdagender en stimulerender.

Bekijk de wildgeuren

Bij Barrel and Boar begrijpen we het belang van kwalitatieve en betrouwbare wildgeuren voor de training van je hond. Daarom bieden we de producten van Mystique, een vertrouwd merk in de hondentraining wereld.

Kies voor de wildgeuren van Barrel and Boar en geef je hond de beste trainingservaring. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste wildgeuren die aansluiten bij de behoeften en doelen van jou en je hond.