Blaser Men’s Challenger Airflake Jacket Dark Brown

Merk: Blaser

 339,95

Direct te bestellen
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Blaser Men’s Challenger Airflake Jacket Dark Brown is een lichtgewicht, sneldrogend thermojack met een indrukwekkend klein pakvolume. Deze jas is ontworpen om maximale warmte vast te houden met een minimaal gewicht.

De buitenkant van de jas is gemaakt van ultralicht 15D polyamide met een speciale DWR-impregnering die lichte regen afstoot.

De vulling van de jas is gemaakt van AIRFLAKE-vezels, deze zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester en zijn het synthetische equivalent van eendendons. De vezels zijn net zo licht en donzig als dons en hebben een vergelijkbaar thermisch vermogen, maar herstellen zich volledig nadat ze zijn samengedrukt of nat zijn geworden en keren bij het uitpakken of drogen terug naar hun oorspronkelijke staat, in tegenstelling tot eendendons. U kunt er dus op vertrouwen dat de jas ook na veelvuldig gebruik zijn isolerende vermogen behoudt.

De nieuwe AIRFLAKE-technologie – uw voordelen:

1 ZACHT EN LICHT: Dankzij de unieke structuur is AIRFLAKE zacht en volumineus tegelijk. Het houdt een grote hoeveelheid warme lucht vast en biedt een vergelijkbaar thermisch vermogen als dons, maar weegt net zo weinig. Vergeleken met conventionele polyestervulling is AIRFLAKE veel lichter.

2 HOGE LOFT EN SNEL DROGEN: AIRFLAKE-vezels voorkomen snel warmteverlies. Het houdt het warmteverlies onder controle, zelfs als het nat is, stoot water af, voert vocht snel af en behoudt zijn oorspronkelijke vorm.

3 EXTREEM DUURZAAM: AIRFLAKE-vezels vertonen na 30 wasbeurten vrijwel geen volumeverlies. Vergeleken met regulier polyester scoren ze ook hoog op het gebied van compressie en herstelvermogen.

4 EENVOUDIG ONDERHOUD EN TRANSPORT: Producten met AIRFLAKE-vulling kunnen indien nodig gemakkelijk thuis worden gewassen en gedroogd en hebben dankzij hun compacte structuur een klein verpakkingsvolume.

5 DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK: Last but not least zijn de AIRFLAKE-vezels gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Andere praktische details van het Challenger AIRKFLAKE-herenjack: de rechterkant van de twee handwarmerzakken kun je omzetten in een zak waarin je het jack kunt opbergen. Binnenin de jas bevinden zich twee binnenzakken met elastiek. Ook de zoom en manchetten zijn elastisch voor een perfecte pasvorm en om koude lucht buiten te houden.

De Men’s Challenger Airflake Jacket combineert functionaliteit, lichtgewicht en duurzaamheid in één product. Of het nu gaat om de jacht, uw buitenactiviteiten of dagelijks gebruik, dit jachtjack biedt u maximaal comfort en warmte en is tegelijkertijd milieuvriendelijk.

Specificaties

Maat 2XL, 3XL, S, M, L, XL
Merk Blaser
Kleur Bruin