BLASER Infinity 1-7×28 iC

Merk: Blaser

 2.629,95

Direct te bestellen (2 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Infinity 1-7x 28 iC is de drukjachtkijker van Blaser. Gemaakt om op korte afstanden vluchtig wild zoals wilde zwijnen te strekken.

Wat deze richtkijker werkelijk uniek maakt is de rode punt in het dradenkruis. Blaser maakt hiervoor gebruik van het eigen Intelligent Variable Dot-systeem. Wanneer de vergroting x4 of lager staat dan wordt het rode puntje automatisch uitvergroot om sneller op je doel te komen. Dit vergroot je kansen aanzienlijk tijdens drijfjachten.

Wat verder opvalt aan deze 1-7×28 iC is het compacte design van de richtkijker. Gemonteerd op je Blaser R8 komt de kijker door de railmontage maar net boven de geweerloop uit, beter kan je niet wensen.

Zoals bij de andere Infinity modellen maakt ook deze kijker gebruik van het verlichtingssysteem Illumination Control. Het rode puntje wordt pas geactiveerd na het op scherp zetten van je geweer. Dit voorkomt onnodig batterijverbruik.

Op een afstand van 100 meter kun je in de breedte meer dan 40 meter waarnemen. Voor de jacht op bewegend wild is dit een luxe aangezien je naast het wild ook de omgeving blijft zien. Zo kies je beter het juiste moment om de trekker over te halen.

Bij het inschieten op honderd meter staat elke klik gelijk aan 1 cm. Deze richtkijker heeft tenslotte een lengte van 31.9 cm bij een gewicht van 645 gram.

In onze blog wordt uitgebreid aandacht besteed aan elke Blaser Infinity Richtkijker. Klik op deze link om direct naar de blog te gaan.

Specificaties

Merk Blaser