BLASER Infinity 2,8-20×50 iC

Merk: Blaser

 3.344,95

Tijdelijk niet op voorraad
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Blaser Infinity 2,8-20×50 is de allround richtkijker van Blaser. Voor schoten binnen 250 meter is dit de richtkijker die je doel haarscherp in beeld brengt.

Zowel vanaf de hoogzit als tijdens de bersjacht ben je verzekerd van natuurgetrouwe, contrastrijke beelden. Met een vergroting van 20 kun je het wild altijd duidelijk aanspreken, ook bij mist en duisternis.

Wat verder opvalt aan deze 2.8-20×50 iC is het compacte design van de richtkijker. Gemonteerd op je Blaser R8 komt de kijker door de railmontage maar net boven de geweerloop uit, beter kan je niet wensen.

Zoals bij de andere Infinity modellen maakt ook deze kijker gebruik van het verlichtingssysteem Illumination Control. Het rode puntje wordt pas geactiveerd na het op scherp zetten van je geweer. Dit voorkomt onnodig batterijverbruik.

Op een afstand van 100 meter kun je in de breedte nog steeds 13.2 meter waarnemen. Bij het inschieten op honderd meter staat elke klik gelijk aan 1 cm. Deze richtkijker heeft tenslotte een lengte van 34.3 cm bij een gewicht van 770 gram.

Specificaties

Merk Blaser