BLASER Infinity 4-20×58 iC

Merk: Blaser

 3.344,95

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Blaser Infinity 4-20×58 iC richtkijker is een specialist voor lange afstanden die daarnaast bij schemering bijzonder helder beeld geeft. Dit komt door de lensdiameter van 58 mm waar andere merken kiezen voor een 56 mm lens. Niet meer dan twee millimeter verschil maar deze 2 mm laat wel tot 7 procent meer licht door. Dit kan juist het verschil maken tussen een kans laten gaan of benutten.

Wat verder opvalt aan deze 4-20×58 iC is het compacte design van de richtkijker. Gemonteerd op je Blaser R8 komt de kijker door de railmontage maar net boven de geweerloop uit, beter kan je niet wensen.

Zoals bij de andere Infinity modellen maakt ook deze kijker gebruik van het verlichtingssysteem Illumination Control. Het rode puntje wordt pas geactiveerd na het op scherp zetten van je geweer. Dit voorkomt onnodig batterijverbruik.

Op een afstand van 100 meter kun je in de breedte nog steeds 9.2 meter waarnemen. Bij het inschieten op honderd meter staat elke klik gelijk aan 1 cm. Deze richtkijker heeft tenslotte een lengte van 36.5 cm bij een gewicht van 885 gram.

Specificaties

Merk Blaser