Steiner – Ranger 4 3-12×56 / 4A-I

Merk: Steiner

 1.169,95

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Steiner – Ranger 4 3-12×56 / 4A-I is een zeer krachtige en multifunctionele richtkijker die zich dankzij de hoge lichttransmissie heeft bewezen in de hoogzitjacht en de jacht in het laatste licht. Dankzij de grote diameter van het objectief en het vergrote gezichtsveld belooft de richtkijker ook een indrukwekkende detailherkenning.

Specificaties:

  • High-contrast-optiek zorgt voor heldere, briljante beelden, scherpte van rand tot rand en levert ook een uitstekende detailresolutie
  • XL-Field of View en een veilige oogafstand van 9 cm voor optimaal overzicht en veiligheid in elke situatie
  • Betrouwbaar mechaniek zorgt voor nauwkeurige herhaling en exacte klikken. Nauwkeurige dioptrie instelling en antislip, rubberen power ring
  • Extreme robuustheid door zeer resistente materialen en nauwkeurige, betrouwbare constructie geven de richtkijkers extreme schietstabiliteit. Waterdrukbestendigheid tot 2 m, zelfs zonder afdekkappen op de turrets. Speciale afdichtingstechnieken maken dit mogelijk. Er kan geen stof, geen vuil en geen vocht binnendringen. Beslaan of condensvorming aan de binnenkant van de richtkijker wordt door de STEINER stikstofdrukvulling volledig uitgesloten. Zelfs temperatuurschommelingen van -25 °C tot +65 °C hebben geen nadelige invloed op de functionaliteit en alle bewegende delen kunnen worden bediend.

Elegant, licht en kort ontwerp: buizen uit één stuk met matte, krasvaste, hard geanodiseerde afwerking die wordt overtuigd door een slank middendeel en zachte kruispunten met slimme radius. Kleine windage en elevatie turrets.

Specificaties

Merk Steiner