Steiner – Ranger LRF 10×42

Merk: Steiner

 1.529,95

Tijdelijk niet op voorraad
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Steiner – Ranger LRF 10×42 is de eerste geïntegreerde laser afstandszoeker in een dakprisma ontwerp. De naam “Ranger” is geen toeval. Sinds de introductie van de eerste familie richtkijkers in 2015, die reeds volgde op het jarenlange succes van de Ranger Xtreme verrekijkers, staat Ranger voor uitstekende optische kwaliteit gekoppeld aan ultieme robuustheid. Deze belofte geldt ook voor de nieuwe Ranger LRF 10×42, ondanks de hoge mate van technologische innovatie.

De nieuwe Ranger LRF heeft een nieuw, innovatief design. Moderne constructietechnologieën maken de slanke ontwerpen en de verbeterde ergonomie mogelijk, die een perfecte hantering garanderen, zelfs in natte omgevingen of met handschoenen in de winter.

Vooral op langere afstanden waar het wild beweegt, is een continue scan belangrijk om de wildafstand zo snel en nauwkeurig mogelijk te meten.

De Ranger LRF 10×42 heeft de beste displayhelderheid in elke situatie. De Ranger LRF overtuigt niet alleen met ongelooflijk contrast en optische prestaties.

Specificaties

Merk Steiner