Shotkam Geweer Camera Gen. 4

Merk: Shotkam

 799,00

Direct te bestellen (20 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Shotkam Gen 4 is een camera waarmee je elk schot in het veld of op de schietbaan vastlegt. Die beelden kun je via de app direct terugkijken op je smartphone. Dit is ontzettend waardevolle kennis die je helpt een beter geweer te worden!

Schieten is een techniek. Door vaker de schietbaan te bezoeken wordt je er beter in maar de Shotkam is jouw spiekbriefje, een snelcursus schietvaardigheid. De Shotkam geeft precies aan waar je schot zit, bij een misser zie je zo exact wat je de volgende keer corrigeren moet om de kleiduif te raken. In het veld kun je elke kans opnemen en nadien op je telefoon, tablet of computer weer afspelen.

De camera heeft een slow motion functie waardoor je na het schot de hagel ziet vliegen. Heb je de neiging niet genoeg door te zwaaien of te laag aan te houden wanneer je schiet? Dat kom je nu te weten zodat je bij de volgende kans wel ‘op schot’ bent.

Door voor het schot een tik tegen de kolf te geven, activeer je de Shotkam. Daarna wordt er een film van 30 seconden opgenomen.

Met de camera kun je trouwens ook je spannende drijf- en drukjachtmomenten opnemen. Bestel dan de montage voor kaliber 20 hagelgeweren die dezelfde maat heeft als een kogelbuks.

De Shotkam wordt geleverd in een zwarte systeemkoffer met een kaliber 12 montage, USB oplaadkabel, ingebouwde 64 GB geheugenkaart, sleutel, stekker en diverse reserve onderdelen.

De belangrijkste verschillen ten opzichte van Gen 3 zijn:

  • 4 K video (gen 3 1080 P video)
  • Batterij gaat 15 uur lang mee (gen 3 4-5 uur)
  • 128 GB geheugen (gen 3 64 GB geheugen)
  • 2-8 x zoom (gen 3 fix field of view)
  • Snellere wifi 6 Mbps

Specificaties

Merk Shotkam