Pulsar Multispectral Binoculars Merger Duo NXP50

Merk: Pulsar

 5.589,95

Tijdelijk niet op voorraad
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Pulsar Multispectral Binoculars Merger Duo NXP50 is een innovatieve multispectrale verrekijker die thermische en digitale nachtzichtbeelden in één eenheid combineert en verbeterde detectie-, herkennings- en identificatiemogelijkheden biedt. De Pulsar Merger Duo NXP50 verkrijgt kwaliteitsbeelden in verschillende golflengtespectra (zichtbaar, nabij-infrarood en langegolf-infraroodbereik), waardoor het een werkelijk veelzijdig apparaat is voor observatie op elk moment van de dag en onder alle weersomstandigheden. Door gebruik te maken van beide technologieën maakt de Merger Duo NXP50 het gemakkelijk om een ​​object te vinden met behulp van thermische beeldvorming, het terrein te evalueren met digitaal nachtzicht en alle kleinste kenmerken en details van het object duidelijk te identificeren met gecombineerde kijkmodi.

De Merger Duo ondersteunt verschillende observatiemodi. De warmtebeeldmodus wordt gebruikt voor het detecteren en observeren van dieren onder alle weersomstandigheden, terwijl de digitale beeldmodus verbeterde doelidentificatiemogelijkheden in Full-HD-resolutie behoudt. De “Picture-in-Picture”-functie maakt het mogelijk om tegelijkertijd beelden van beide optische kanalen weer te geven, waarbij prioriteit wordt gegeven aan het thermische of digitale beeld.

De zeer gevoelige warmtebeeldsensor van 640 x 480 pixels bij 17 µm met NETD <25 mK zorgt voor verbluffende warmtebeeldkwaliteit en perfecte detailherkenning, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden, wanneer het thermische contrast laag is. De kleinste temperatuurverschillen zullen duidelijk zichtbaar zijn tijdens regen, mist of koude ochtenden, in de moeilijkste omstandigheden voor warmtebeeldcamera’s.

Het beeld dat wordt gegenereerd door het Merger Duo NXP50 digitale nachtkanaal beschikt over high-definition en hoogwaardige detailverwerking. Silhouetten, anatomische verschillen, gedragskenmerken: de elektronica met HD-resolutie geeft de trofee-kwaliteiten van het dier weer, waardoor de jager de informatie krijgt die nodig is voor een goede besluitvorming over het schot.

Gebruik de helderheids- en contrastaanpassingen om de details en informatieve waarde van het beeld in specifieke observatieomstandigheden te maximaliseren. De User Mode-functie slaat geselecteerde helderheids- en contrastinstellingen op in het geheugen van het apparaat, waardoor een optimale beeldkwaliteit onmiddellijk wordt geboden voor het volgende gebruik van de warmtebeeldcamera, zonder dat aanvullende aanpassingen nodig zijn.

Het voordeel van thermische beeldvorming is de vroegtijdige detectie van dieren op elk moment van de dag. ‘s Nachts is dit de meest effectieve manier om wild op grote afstand te vinden. Dankzij de hoogwaardige optica met lange brandpuntsafstand en een zeer gevoelige sensor heeft de Merger Duo uitstekende mogelijkheden voor het observatiebereik: een object met een hoogte van 1,8 m wordt gedetecteerd op 1800 meter in volledige duisternis.

Specificaties:

  • Sensor resolutie: 640×480 pix. @ 17 µm (thermisch) | CMOS 1920×1200 (digitaal)
  • Objectieflens resolutie: F50/1.0 (thermisch) | F50/1.4 (digitaal)
  • Vergroting: 3 – 24 x (thermisch) | 2 – 16 x (digitaal)
  • Gezichtsveld (HxV) graden/m@100m: 12,4×9,3 / 21,8×16,4 (thermisch kanaal bij minimale vergroting) | 21,1×16,3 / 16,4×12,3 (digitaal kanaal bij minimale vergroting)
  • Golflengte IR-verlichting: 940 nm (onzichtbaar)
  • IR Optisch vermogen: 500 mW
  • Detectiebereik: 1800 mtr (thermische detectie)

 

Specificaties

Merk Pulsar