Pulsar Thermal Imaging Monoculair Proton XQ30

Merk: Pulsar

 2.190,00

Direct te bestellen (1 op voorraad)
 • Snelle levering
 • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Pulsar Warmtebeeld Hand/Voorzetkijker Proton XQ30 heeft een zeer gevoelige warmtebeelddetector met <40 mK NETD en HD AMOLED microdisplay. Hierdoor levert de proton fxq30 uitzonderlijk goed beeld met een hoog contrast en rijke details. De innovatieve batterij en elektronica resulteren in een compact ontwerp en een laag gewicht met behoud van een lange levensduur en tal van handige functies.

De Proton XQ30 warmtebeeldcamera is een combinatie van een compacte warmtebeeldmodule en een Pulsar 5×30 B quick-release monoculair, dat als oculair kan worden gebruikt. Met één veeg krijgt de jager een vijfvoudige vergrotingsspottingsruimte voor natuurlijke observatie overdag en een warmtebeeldeenheid die compatibel is met monoculaire optische apparaten overdag. De Proton XQ30 warmtebeeldmodule is overdag voorzien van optica met behulp van een speciale PSP-adapter, waardoor de dagoptiek wordt omgezet in een warmtebeeldapparaat. Een quick-release adapter betekent dat de Proton binnen enkele seconden kan worden verwijderd van en opnieuw kan worden geïnstalleerd op een richtkijker of verrekijker terwijl het nauwkeurige positioneringsmechanisme de centrale uitlijning van het warmtebeeld binnen het gezichtsveld overdag mogelijk maakt. De PSP-adapter kan op de Proton XQ30 warmtebeeldmodule worden gemonteerd, zelfs wanneer deze wordt gebruikt met de Pulsar 5x30V monoculair uit de kit. Dit zorgt ervoor dat de Proton XQ30 gemakkelijk te gebruiken is in de veldomgeving. De PSP-adapter is er apart bij te bestellen.

Warmtebeeldsensor met NETD 40mK zorgt voor perfecte detailherkenning, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden wanneer het thermisch contrast laag is. De kleinste temperatuurverschillen zullen duidelijk zichtbaar zijn tijdens de regenval, mist of koude ochtenden in de moeilijkste omstandigheden voor warmtebeeldcamera’s.

Bij het stalken is elke extra kilogram jachtuitrusting van belang. Het gebruik van de Proton XQ30 is eenvoudig en intuïtief, ongeacht op welke optiek overdag hij is aangesloten – een complete Pulsar 5×30 B monoculair, een richtkijker of verrekijker uit het arsenaal van de jager. De compacte Proton XQ30 warmtebeeldmodule weegt 370 gram – net genoeg om geen betekenisvol effect te hebben voor de balans van elke dagoptiek waarop het is geïnstalleerd.

Een robuuste, lichtgewicht behuizing van magnesiumlegering heeft een hoge structurele sterkte en beschermt de Proton XQ30 tegen schokken en trillingen. Het is bestand tegen externe mechanische, temperatuur- en klimatologische effecten, het metaal van de behuizing verwijdert en voert effectief warmte af van de elektronische componenten van de warmtebeeldcamera, waardoor de bedrijfsstabiliteit toeneemt.

Pulsar’s eigen Image Boost-technologie bestaat uit software-algoritmen die zijn ontworpen om de helderheid van afbeeldingen en de algehele beelddetails te vergroten. Image Boost resulteert in een scherper, gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde objectidentificatiemogelijkheden.

De ingebouwde videorecorder is een grote aanwinst als het gaat om filmen of het maken van foto’s van once-in-a-lifetime ervaringen. Met één druk op de REC-knop worden beelden vastgelegd die eenvoudig kunnen worden gedeeld met collega’s, vrienden en familie. 16 Gb intern geheugen zorgt voor vele uren opgenomen video en een massa aan foto’s. Opgenomen bestanden kunnen later worden gedownload naar pc of smartphone.

De ingebouwde Wi-Fi-module biedt connectiviteit van Proton XQ30-bijlage met Android- of iOS-smartphones en -tablets met behulp van de gratis Stream Vision-applicatie. In combinatie met smartphone biedt warmtebeeldcamera een reeks unieke functies, zoals live beeldstreaming naar smartphone, overdracht en delen van multimediabestanden, firmware-update, afstandsbediening van de instellingen van het apparaat en vele andere.

Specificaties:

 • Draadloze afstandsbediening
 • AMOLED-scherm met hoog contrast
 • 8 kleurenpaletten
 • Snelwissel APS 5 batterijsysteem
 • IPX7 volledig waterdicht
 • Geschikt voor temperaturen van -25 tot +50 °C
 • Sensor: 384×288 pix. @ 17 µm
 • Objectief lens: F30/1.2
 • Vergroting: x5
 • Gezichtsveld: (HxV), graden/m@100m 12,4×9,3 / 21,8×16,3
 • Detectiebereik: 900 meter
 • Exclusief PSP-adappter

Specificaties

Merk Pulsar