Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Jacht uitrusting

Ontdek de beste jachtuitrusting voor outdoor avonturen bij Barrel and Boar. Als een toonaangevende leverancier van jacht- en outdoor producten begrijpen we het belang van hoogwaardige jachtuitrusting voor het ultieme avontuur. Of je nu gaat jagen, kamperen, wandelen of gewoon van de natuur wilt genieten, wij hebben een uitgebreid assortiment jachtuitrusting om aan al je behoeften te voldoen.

Gehoorbescherming

Bij Barrel and Boar begrijpen we hoe belangrijk het is om je gehoor te beschermen tijdens het jagen, met name tegen schadelijk geluid zoals het afvuren van een geweer. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan oorkappen en oorbeschermers die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de jachtsport. Onze gehoorbescherming combineert comfort en duurzaamheid met effectieve demping van schadelijk geluid. Hierdoor kun je met volle teugen genieten van de jachtsport, terwijl je tegelijkertijd je gehoor beschermt en de risico’s minimaliseert. Breidt dus je jachtuitrusting uit met hoogwaardige gehoorbescherming van Barrel and Boar.

Onderhoud

Bij Barrel and Boar vind je een uitgebreid assortiment aan onderhoudsproducten voor je jachtuitrusting. Of je nu op zoek bent naar complete onderhoudssets of individuele producten, wij hebben alles in huis om aan al je onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze selectie omvat geweervet, oliën, ontvetters, hulpstukken, reinigingskits, verzorgingskits, wax, borstels, bufferpatronen en dummypatronen – stuk voor stuk essentiële producten om je jachtuitrusting grondig te onderhouden.

Wapenkluizen

Bij Barrel and Boar begrijpen we het belang van veilige opslag en bescherming van wapens. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige Mustang Safes wapenkluizen aan, bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende beveiligingsfuncties. Met een Mustang wapenkluis kun je erop vertrouwen dat je wapens, munitie, accessoires en documenten veilig en beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang, diefstal, brand en andere potentiële gevaren.

Driepoot stoeltjes

Wanneer je tijdens het jagen of observeren van wilde dieren een langere tijd stil gaat zitten is het belangrijk dat dit zo comfortabel mogelijk is. Daarom bieden we bij Barrel and Boar hoogwaardige driepoot stoeltjes. Deze stoeltjes zijn van topmerken en gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden stevigheid en duurzaamheid. De driepoot stoeltjes zijn ontworpen voor comfort en stabiliteit, zelfs tijdens langere periodes van zitten. We hebben stoeltjes in verschillende hoogtes om aan jouw behoeften te voldoen.

Schietdoelen

Er zijn verschillende manieren om als schutter aan je schot te werken, bij Barrel and Boar bieden wij verschillende producten aan die je ondersteunen in het verbeteren van je schot. In onze collectie vind je schietkaarten, afplakstickers, doelstickers en schietdoelen. Onze schietkaarten zijn geschikt voor het oefenen op precisie, snelheid en doelherkenning. De schietkaarten in combinatie met de doelstickers maken het mogelijk om je schietprestaties te beoordelen om zo een betere schutter te worden.

Trekking stokken

Trekking stokken zijn handige hulpmiddelen die je tijdens een lange wandeling of trektocht extra ondersteuning kunnen bieden en kunnen daarmee een waardevolle toevoeging zijn aan je jachtuitrusting. Bij Barrel and Boar bieden wij een breed assortiment van wandel- en trekking stokken aan. Onze trekking stokken zijn van topmerken en gemaakt van de beste materialen.

Jachtmessen

Jachtmessen zijn handig omdat ze speciaal zijn ontworpen voor taken tijdens de jacht, ze bieden precisie en controle, verhogen de veiligheid, zijn veelzijdig in gebruik en kunnen ook worden ingezet bij andere outdoor-activiteiten. Bij Barrel and Boar vind je een veelzijdige selectie van jachtmessen en passende accessoires. De jachtmessen in ons assortiment zijn van topkwaliteit en ontworpen door bekende merken.

Zak- en hoofdlampen

Er zullen momenten komen tijdens je jachtreizen te maken krijgt met een gebrek aan licht. In dit soort situaties is het belangrijk dat je bezit over goede verlichting. Om te voorkomen dat je in het donker zit, bieden wij bij Barrel and Boar verschillende zak- en hoofdlampen aan. Omdat je je tijdens de jacht in ruig terrein kan bevinden, is het belangrijk dat je verlichting tegen een stootje kan. Daarom zijn de zak- en hoofdlampen die wij verkopen gemaakt van hoogwaardige materialen en van de beste merken.

Batterijen en opladers

Maak je tijdens je jacht of wandeltochten gebruik van elektronische apparaten? Dan is het wel zo handig dat je bent voorzien van de juiste batterijen en opladers om ervoor te zorgen dat je niet met lege apparaten zit. Bij Barrel and Boar verkopen wij verschillende soorten batterijen en opladers waarmee je je apparaten voor langere periode kunt gebruiken.

Outdoor rugzakken en tassen

Tijdens het jagen of wandelen zul je soms veel mee moeten nemen en als je veel moet meenemen is het wel zo handig dat je beschikt over functionele draagmiddelen. Bij Barrel and Boar vind je een uitgebreide collectie van outdoor rugzakken en tassen waarmee je gemakkelijk veel spullen kan meenemen op je jacht- of wandeltochten. De ruime opbergruimtes in onze outdoor rugzakken en tassen zorgen ervoor dat je georganiseerd alles kan meenemen.

Wapenfoudralen en geweerkoffers

Wapenfoudralen en geweerkoffers zijn essentieel om je geweer zo veilig en beschermd mogelijk te vervoeren. Bij Barrel and Boar vind je wapenfoudralen en geweerkoffers in verschillende uitvoeren zodat er altijd eentje is die past bij jou en je geweer. De wapenfoudralen en geweerkoffers zijn voorzien van speciale vakken, vergrendelingssystemen en stevige handgrepen.

Lokmiddelen

Lokmiddelen worden gebruikt om dieren tijdens de jacht aan te trekken. Het kan de jager helpen het wild naar strategischere plek te lokken om ervoor te zorgen dat er een beter schot genomen kan worden. Bij Barrel and Boar bieden we een breed scala van lokmiddelen aan. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere voer, lokkers, fluiten en lokvogels.

Wildberging

Om je geschoten wild zo goed mogelijk op te bergen is het belangrijk dat je over de juiste producten beschikt. Bij Barrel and Boar bieden wij een breed assortiment van producten aan die je helpen je geschoten wild op te slaan. In ons wildberging assortiment vind je producten als wildhaken, wildzakken, koelboxen en koeltassen.

Schietstokken

Het gebruik van een schietstok zorgt ervoor dat je een stabieler, nauwkeuriger schot kan nemen. In ons schietstok assortiment vind je verschillende soorten schietstokken terug. Bij Barrel and Boar verkopen we driepoot schietstokken, monopods, bipods en draagbare schietstokken. Onze schietstokken zijn gemaakt van de beste materialen en worden geproduceerd door de beste merken.

Veldinrichting

Door middel van veldinrichting kun je je effectiever opstellen tegen over het wild waarop je aan het jagen bent om zo ervoor te zorgen dat je beter schot kan nemen. In het assortiment vind je camouflage-netten, camoschermen en hoogzitters. Onze veldinrichting is beschikbaar in verschillende camouflage kleuren waardoor er voor elke soort jachtgebied veldinrichting te vinden is bij Barrel and Boar.

Accessoires

De jachtaccessoires die wij bij Barrel and Boar aanbieden kunnen je helpen je jachtervaring te verbeteren. In ons assortiment vind je schietkussens, munitiehouders, patroongordels, geweerriemen, gewei planken en nog veel meer. De jachtaccessoires die wij aanbieden zijn van topkwaliteit en van de beste merken.