Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Batterijen en opladers jacht

Bij Barrel and Boar begrijpen we dat betrouwbare stroomvoorziening van essentieel belang is voor jagers. Daarom bieden wij een ruime selectie batterijen en opladers van gerenommeerde merken, zoals Philips, Swarovski, Zikko, Liemke, Olight, Black Diamond, Pulsar en Varta. Of je nu op zoek bent naar AA-batterijen voor je zaklamp of een krachtige lithium-ionbatterij voor je nachtkijker, wij hebben de juiste producten om aan jouw stroombehoeften te voldoen.

Verschillende soorten batterijen voor diverse jacht toepassingen

Bij Barrel and Boar hebben we een breed assortiment aan batterijen voor verschillende toepassingen tijdens de jacht. Of je nu een zaklamp, richtkijker, nachtkijker of ander elektronisch jachtgereedschap hebt, we hebben batterijen die perfect passen bij jouw apparatuur. Onze batterijen zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Opladers voor efficiënt opladen van batterijen

Barrel and Boar biedt een breed scala aan opladers voor batterijen van verschillende merken. Onze opladers zijn ontworpen om efficiënt en veilig op te laden, waardoor je minder tijd kwijt bent aan opladen en meer tijd hebt om te jagen.