Barrel and Boar Kaartset Deluxe

Merk: Barrel and Boar

 19,99

Direct te bestellen (168 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Barrel and Boar Kaartset Deluxe is een unieke, complete kaartset met wildtekeningen. Speciaal voor jagers gemaakt en slechts in beperkte oplage beschikbaar.

Klaverjassen, pesten, eenentwintigen of een potje Texas Hold’em poker. Het kaartspel gaat al eeuwen mee en staat nog steeds garant voor avondvullend entertainment waarbij uren als minuten voorbijvliegen.

Net als de jacht zorgt kaarten zowel voor spanning als ontspanning. Techniek en inzicht vergroten je kansen en wie het spel lezen kan, heeft een gewichtig voordeel. Tenslotte speelt ook de factor geluk een rol – het helpt over een hand goede kaarten te beschikken.

Niemand minder dan Haralds Klavinius verleende zijn enthousiaste medewerking aan dit Barrel and Boar kaartspel. Met zijn beroemde kalenders brengt de Duitse illustrator de jachtwereld op humoristische wijze in beeld. Diverse jachtbladen publiceren zijn cartoons waarbij jagers met een knipoog onderuit worden gehaald. We zijn er dan ook trots op dat alle tekeningen van zijn hand komen.

Deze Deluxe kaartset bestaat uit 3 sets kaarten, een speelbord, 4 notitieblokken en twee potloden. We wensen je net zoveel plezier tijdens het spelen met deze kaarten, als wij ervaren hebben met het maken ervan.

Een stok geïllustreerde kaarten is ook afzonderlijk beschikbaar.

Specificaties

Merk Barrel and Boar