Sauer Oranje Jachtriem

Merk: SAUER

 49,95

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Sauer Jachtriem is een perfect alternatief voor een rugzak.
Wie heeft het niet meegemaakt: er is niet genoeg ruimte in de zakken van je broek en jas voor alles wat je nodig hebt als je aan het jagen of stalken bent, maar een rugzak is geen alternatief omdat het te veel ruimte inneemt of onhandig is.

De nieuwe Sauer jachtriem biedt uitkomst. Hij is verstelbaar in lengte tot 130 cm en de drie ruime zakken bieden voldoende ruimte voor alles wat je mee moet nemen op de jacht.
In de twee kleinere buitenzakken (10x15x8cm) is zelfs voldoende ruimte voor zaklampen, zakmessen en allerlei kleine voorwerpen zoals handschoenen, reservebatterijen, enz. De grote hoofdzak met zijn ruime binnen afmetingen van 20×15 cm is de perfecte opbergruimte voor andere accessoires, zoals een warmtebeeldkijker dat snel moet kunnen worden gepakt en weer opgeborgen moet worden. De drie zakken zijn waterdicht en kunnen met een robuuste ritssluiting geruisloos worden geopend en gesloten. De riem kan in een handomdraai in lengte worden versteld en kan met een klik worden gesloten of geopend met behulp van de kunststof sluiting.

Accenten worden gezet door de discrete Sauer-logo’s op de zakken en maken de jachtriem tot een absolute blikvanger. De jachtriem is niet alleen een nuttige en comfortabele metgezel op de jacht, maar bewijst ook goede diensten tijdens wandelingen en excursies. Van de camera tot de snack, alles vindt zijn plaats in de ruime en robuuste zakken en is in een handomdraai binnen handbereik. En het hoogtepunt: de drie zakjes kunnen van de riem worden gehaald en aan een andere riem of aan een rugzak worden bevestigd.

Specificaties

Merk SAUER