Tickless Active Corall

Merk: Tickless

 46,90

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

Tickless Active is een chemicaliënvrij, ultrasoon tekenafstotend middel voor alle leeftijden.

Het is een combinatie van design en milieubewustzijn, de perfecte bescherming voor mensen met een actieve levensstijl. Hij is milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliën of geuren, hierdoor is het veilig om te gebruiken voor iedereen.

Tickless Active is de ideale oplossing om teken weg te houden tijdens buitenactiviteiten zoals hardlopen, wandelen, tuinieren, jagen, wandelen of kamperen. Het zendt een reeks ultrasone pulsen uit die teken verstoren, waardoor ze wegblijven. (De uitgezonden ultrasone pulsen zijn niet waarneembaar voor mensen en huisdieren). Bevestig het apparaat gewoon aan schoenen en het houdt gevaarlijke teken weg. Het werkbereik is ongeveer 2,5 meter. Omdat het zeer licht is qua gewicht, merk je niet dat je het draagt.

Het biedt langdurige bescherming dankzij de oplaadbare batterij. Ook heeft het een nachtlampfunctie om ‘s nachts beter zichtbaar te zijn.

Tickless-technologie® onderging strenge tests en werd effectief bewezen door een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory aan de Universiteit van Camerino, Italië.

Hoe te gebruiken: Voordat je het apparaat voor de eerste keer gebruikt, laadt je het op totdat het LED-lampje groen wordt. Het activeert ook het apparaat. Je kunt het apparaat meenemen op schoenveters of tas. Plaats de siliconen band in het zijtabblad van het apparaat. Leg de band en het apparaat op de veter of de riem van de tas en trek de band eronder. Plaats de siliconenband in het andere zijlipje. Wanneer het goed is bevestigd, blijft Tickless® goed zitten dankzij de enorm sterke sluiting. Belemmer de ultrasone golven niet door het rastergedeelte met kleding te bedekken. Je kunt de werking ervan op elk gewenst moment controleren door op de knop te drukken.

Specificaties

Merk Tickless