Tickless Hunter Green

Merk: Tickless

 34,90

Direct te bestellen (3 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

Tickless Active is een chemicaliënvrij, ultrasoon tekenafstotend middel voor alle leeftijden.

Het is een combinatie van design en milieubewustzijn, de perfecte bescherming voor mensen met een actieve levensstijl. Hij is milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliën of geuren, hierdoor is het veilig om te gebruiken voor iedereen.

Tickless Active is de ideale oplossing om teken weg te houden tijdens buitenactiviteiten zoals hardlopen, wandelen, tuinieren, jagen, wandelen of kamperen. Het zendt een reeks ultrasone pulsen uit die teken verstoren, waardoor ze wegblijven. (De uitgezonden ultrasone pulsen zijn niet waarneembaar voor mensen en huisdieren). Bevestig het apparaat gewoon aan je kleding en het houdt gevaarlijke teken weg. Het werkbereik is ongeveer 2 meter. Omdat het zeer licht is qua gewicht, merk je niet dat je het draagt. Het biedt een langdurige bescherming tot 3000 uur.

Tickless-technologie® onderging strenge tests en werd effectief bewezen door een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory aan de Universiteit van Camerino, Italië.

Hoe te gebruiken: Je drukt het knopje in tot het LED-lampje groen wordt, het wordt rood als het uit gezet wordt. Elke vijf minuten knippert het lampje wanneer hij aanstaat. Als hij onafgebroken acht uur aanstaat, gaat hij automatisch uit. Je kunt het apparaat meenemen aan je kleding of tas, niet in een zak of tas anders worden de ultrasone golven belemmerd. Gemakkelijk te bevestigen dankzij de easy-on clip. Als er in een gebied een heel grote aanwezigheid teken zijn, garandeert hij geen 100% veiligheid.

Specificaties

Merk Tickless