JAKELE Shooting stick Z4 – M (175-190cm)

Merk: Jakele
Sale

Oorspronkelijke prijs was: € 289,95.Huidige prijs is: € 202,95.

Tijdelijk niet op voorraad
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De schietstok van Jakele is een klasse apart. Het Duitse bedrijf van oprichter Andreas Jakele staat bekend om zijn out-of-the-box-denken over jachtproducten. Door klassieke spullen zoals een geweerhoes anders te bekijken, heeft de buurman van Blaser al menig mond open doen vallen. Nu hebben ze ook de schietstok opnieuw naar de tekentafel gebracht. Het resultaat is de innovatieve ‘Zielstock Z4’, een schietstok met aangepaste details die tijdens de jacht het verschil kunnen maken.

In elkaar gevouwen zijn de afgeronde poten samen te binden met een clip zodat je een ronde wandelstok hebt waar je gerust met heel je lichaam op kan steunen in bergachtige gebieden. Voor extra bescherming tegen stenen, schuif je een rubberen dop over het uiteinde van de poten.

Heb je eenmaal wild gespot dan open je de schietstok met je vingers waarna je eerst het voorhout in de V-steun legt, daarna de kolf. Je zal merken dat de V-vormige steun nog naar links of rechts gedraaid kan worden voor een finale aanpassing van je schietpositie. Hieronder laat de grondlegger van Jakele in een video duidelijk zien wat de voordelen en mogelijkheden zijn van deze Z4 schietstok.

Specificaties

Merk Jakele