PRIMOS 2-Point Gun Rest

Merk: Primos Hunting

 76,95

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Primos 2-Point Gun Rest zorgt voor een nauwkeurige en stabiele schiethouding als aanvulling op de Primos Geweersteun. Deze geweersteun zal je schietervaring naar een hoger niveau tillen en je helpen je doelen met vertrouwen te bereiken.

Superieure stabiliteit: De Primos 2-Point Gun Rest is ontworpen om een stabiele en trillingvrije platform te bieden voor je geweer. Met zijn robuuste constructie en stevige tweepuntsbevestiging kun je verzekerd zijn van een consistente en betrouwbare ondersteuning, wat resulteert in nauwkeurige en herhaalbare schoten.

Snel en eenvoudig te gebruiken: Deze geweersteun is gemakkelijk te monteren en aan te passen, waardoor je snel en moeiteloos kunt richten en schieten. Met zijn intuïtieve ontwerp kun je in een mum van tijd klaar zijn om te schieten, zelfs in hectische situaties.

Veelzijdig en aanpasbaar: De Primos 2-Point Gun Rest is geschikt voor de meeste geweermaten en -typen. Met verstelbare klemmen kun je het geweer stevig vastzetten, ongeacht het formaat van de loop of de kolf. Dit maakt het ideaal voor gebruik met diverse geweren, van jachtgeweren tot tactische geweren en zelfs luchtbuksen.

Duurzaam en betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Primos 2-Point Gun Rest gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen zware omstandigheden. 

Compact en draagbaar: Deze geweersteun is ontworpen met draagbaarheid in gedachten. Het compacte formaat en het lichte gewicht maken het gemakkelijk mee te nemen tijdens je schietavonturen. Of je nu naar de schietbaan gaat of op een afgelegen jachtlocatie bent, deze geweersteun past gemakkelijk in je uitrusting.

Een must-have accessoire: Voor elke serieuze schutter is de Primos 2-Point Gun Rest een must-have accessoire. Het biedt niet alleen een stevige ondersteuning voor nauwkeurig schieten, maar het kan ook je schietplezier vergroten door je zelfvertrouwen en prestaties te verbeteren.

 

Specificaties

Merk Primos Hunting