Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Jacht trekkingstokken

Trekking stokken zijn een essentieel hulpmiddel voor elke wandelaar en backpacker, en bij Barrel and Boar begrijpen we dat. We bieden een breed scala aan trekking stokken van topmerken zoals Gastrock en Black Diamond, zodat je kunt kiezen uit verschillende maten, materialen en functies die passen bij jouw behoeften en activiteiten.

Wandelstokken voor extra stabiliteit

Onze wandelstokken zijn ontworpen om extra stabiliteit en ondersteuning te bieden tijdens lange wandelingen en trektochten. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten. Onze wandelstokken zijn voorzien van ergonomische handvatten voor een comfortabele grip en hebben verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm. Of je nu wandelt over vlak terrein of door bergachtig gebied, onze wandelstokken zorgen voor extra stabiliteit en comfort.

Zitstokken voor comfort tijdens pauzes

Naast wandelstokken bieden we ook zitstokken voor extra comfort tijdens pauzes en rustmomenten tijdens het wandelen. Onze zitstokken zijn compact en lichtgewicht, zodat ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen in je rugzak. Ze zijn voorzien van comfortabele zittingen en verstelbare poten, zodat je de hoogte kunt aanpassen aan jouw behoeften en het terrein. Onze zitstokken zijn ideaal voor lange wandelingen en trektochten waarbij je af en toe wilt uitrusten en genieten van het uitzicht.

Trekking stok accessoires voor extra grip en bescherming

Barrel and Boar biedt ook accessoires voor trekking stokken, zoals vervangende punten. Deze accessoires helpen je om meer grip te krijgen op gladde of instabiele oppervlakken, zoals sneeuw of modder, en beschermen je trekking stokken tegen slijtage en beschadiging. Onze accessoires zijn compatibel met verschillende merken en modellen trekking stokken, zodat je ze gemakkelijk kunt toevoegen aan je uitrusting.