Böker Försternicker Cocobolo

Merk: Böker
Sale

 143,96

Dit artikel wordt alleen verkocht aan personen van 18 jaar en ouder. Bij aanschaf dien je een geldig identiteitsbewijs voor te kunnen leggen, dit mag zowel per mail als per post. Na ontvangst wordt het desbetreffende artikel verzonden.

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Cocobolo is een klassiek jachtmes dat al jaren een vaste plaats heeft in het assortiment van Böker. Het lemmet is gemaakt van Böhler N690. Dit is een roestvaste staalsoort die zijn scherpte goed weet te behouden. Ook is hij erg eenvoudig te slijpen, wat weer belangrijk is wanneer je het mes dagelijks gebruikt.

Voor de handgreep heeft Böker cocobolo-hout gebruikt. Dit is een tropische en erg kleurrijke houtsoort die er schitterend uitziet. Ook bevat de greep aan weerszijden nikkelzilveren bolsters. Het lemmet is voorzien van een grote buik waardoor hij erg geschikt is voor het ontweiden van wild. Daarnaast komt de Försternicker ook goed van pas bij klussen in het jachtveld.

Bij het mes wordt een leder riemfoedraal geleverd. Deze is geschikt voor riemen met een maximale breedte van 6,5 centimeter. De afwerking van het lemmet is gesatineerd, de lengte bedraagt 11,9 centimeter. Het mes weegt 190 gram en de handgreeplengte komt op 10,9 centimeter.

Specificaties

Merk Böker