HORNADY Superformance International GMX 250gr. 9,3×62 MM (20st/box)

Merk: Hornady

 97,95

Enkel af te halen in de winkel van Barrel and Boar, op vertoon van een geldig verlof.

Store onlyEnkel te verkrijgen in de winkel (6 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

Hornady Superformance International is loodvrije munitie van de hoogste kwaliteit. Kenmerkend is de hogere vluchtsnelheid vergeleken met andere kogels. Die hogere kogelsnelheid komt tot stand door de revolutionaire Superformance poedertechnologie van Hornady. Zo stelt die een kogel in staat om met dezelfde gasdruk en precisie toch meer meters per seconde te maken. Tot wel 200 voet per seconde en dat alles zonder een zwaardere terugslag. De rode polymeer punt zorgt voor een vlakke, stabiele kogelbaan. Bij impact slaat deze punt naar achter waardoor het projectiel vervormt en een diep wondkanaal maakt. In de regel is er altijd uitschot.

De zachte Tombak-legering heeft een loopreinigende werking. Ook wanneer je tussendoor een keer loodhoudende munitie zou gebruiken is het niet nodig eerst de geweerloop weer schoon te maken.

Wie weidelijkheid hoog in het vaandel draagt zal eveneens tevreden zijn over de Hornady 9,3×62 Superformance munitie. Door de directe stopwerking ligt het wild vaak ter plaatse na het schot. Afspringen en vluchten blijven zo beperkt tot een minimum. Ook voor het wildbraad biedt de kogel voordelen. Het projectiel behoudt nagenoeg zijn volledige massa waardoor meer schoon vlees overblijft voor consumptie. Verpakt per 20 patronen.

Specificaties

Merk Hornady
Kaliber 9,3 x 62 mm