RWS HIT 165/10,7 .30-06 Sprfd (Box/20st)

Merk: RWS

 99,95

Enkel af te halen in de winkel van Barrel and Boar, op vertoon van een geldig verlof.

Store onlyEnkel te verkrijgen in de winkel (10 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De RWS HIT 30-06 is een loodvrij alternatief voor jagers die liever niet-versplinterende patronen gebruiken. Na inslag vervormt het projectiel wel maar behoudt de kogelkop voor 99 procent zijn massa. Dit is gunstig voor het wildbraad aangezien er meer schoon vlees overblijft.

Bovendien zorgt dit voor een effectieve dieptewerking en een gegarandeerd uitschot. Zelfs na contact met beenderen. Vooral bij zwaarder wild komen de superieure eigenschappen van de kogel volledig tot hun recht.

Twee belangrijke functies kenmerken de innovatieve HIT kogelkop: Een verbeterde ballistische coëfficiënt en een langer traject dankzij de gestroomlijnde vorm. Een logisch gevolg hiervan is een hogere kogelsnelheid en meer energie bij impact. De twee holle kamers in de kogelkop produceren een razendsnelle expansie over de hele voorkant van de kogel. Dit garandeert een hoog schokeffect en brengt het wild sneller naar de grond.

Zoals bij alle RWS geweerpatronen, combineert de nieuwe 30-06 HIT kogel de gebruikelijke voordelen van het Duitse merk: betrouwbaar, effectief, nauwkeurig en minder belastend voor de loop.

Verkrijgbaar in kaliber 7 mm. Rem. Mag., 7×64, .308 Win, .30-06, .300 Win. Mag. en 9.3×62. Verpakt per 20 patronen.

Specificaties

Kaliber .30-06
Merk RWS