Beretta 693 Field Vittoria 71cm 12

Merk: Beretta

 2.849,95

Enkel te bezichtigen en/of te kopen in de winkel van Barrel and Boar op vertoon van een geldig verlof/jachtakte. De weergegeven prijs is een vanaf-prijs.

Store onlyEnkel te verkrijgen in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Beretta 693 Field Vittoria 71 cm is de allereerste Beretta voor dames. Ontwikkeld in samenspraak met de beste vrouwelijke kampioenschutters. Gebaseerd op het 690-platform, zijn de Vittoria-geweren voorzien van een speciaal gevormde, ergonomische kolf. Om een soepele, comfortabele en nauwkeurige bediening te garanderen. Speciaal voor dames is deze Vittoria net wat kleiner van formaat maar biedt tegelijkertijd full-size prestaties.

De 693 Field Vittoria heeft een semi-custom geweerkolf, geschikt voor mensen met een korter postuur. Deze geweren zijn uitgerust met een verkorte, Montecarlo-stijl kolf. Ze hebben bovendien een smallere pistoolgreep, die gunstig is voor kleinere handen.

De kolf is mooi afgewerkt en wordt vervaardigd uit speciaal geselecteerd klasse 2,5 walnoten hout. Die is verder verrijkt met Beretta’s olie voor een schitterend effect.

Specificaties

Kaliber Kal.12
Merk Beretta