FX Hybrid Slug 22gr 5.50 mm / Kal .22 – 100 stuks

Merk: FX Airguns

 15,95

Dit artikel wordt alleen verkocht aan personen van 18 jaar en ouder. Bij aanschaf dien je een geldig identiteitsbewijs voor te kunnen leggen, dit mag zowel per mail als per post. Na ontvangst wordt het desbetreffende artikel verzonden.

Direct te bestellen (5 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De FX Hybrid Slug 5.5mm 22gr is innovatieve munitie voor kaliber .22.

De standaard diabolo-pelletvorm helpt de nauwkeurigheid in luchtdrukvaten te maximaliseren vanwege hun lage draagoppervlak en het vermogen om zich naar de loop te vormen. Maar de pellet heeft beperkingen in de stabiliserende weerstand van de pelletvorm, wat resulteert in een snel verlies van energie en ook gemakkelijk door de wind wordt verplaatst. Pellets kunnen het potentieel van het moderne PCP-luchtbuks eenvoudigweg niet maximaliseren.

Om deze problemen op te lossen presenteert FX een nieuwe Hybrid Slug die een perfecte mix is ​​van de pellet en slug. Het heeft een hogere ballistische coëfficiënt, is lichter in gewicht en kan met enorme expansie uit de meeste PCP’s worden geschoten. De FX Hybrid Slug zal een revolutie teweegbrengen in wat een luchtbuks kan doen. De hybride voordelen vormen de externe afmetingen van een hoge ballistische coëfficiënt die veel zwaarder is, maar een volledig holle kern en een diepe verzonken basis heeft, waardoor deze licht genoeg is om met extreme nauwkeurigheid te worden geschoten. De unieke vorm en het extreem lage gewicht, gecombineerd met een optimaal draagoppervlak, zorgen voor snelheden en trajecten die ongeëvenaard zijn door andere slugs of pellets. Deze Hybrid Slugs zijn ontworpen met alle PCP-luchtbuksen in gedachten, maar zijn specifiek bedoeld voor de FX Smooth Twist X (STX) lopen.

Met de FX Hybrid krijg je een vlakkere, stabiele baan, meer vastgehouden energie en veel meer nauwkeurigheid op grotere afstanden dan welke pellet dan ook. Dit unieke gepatenteerde ontwerp ontketent de mogelijkheden van zowel afstand als de nauwkeurigheid die je kunt bereiken met een luchtbuks.

Inhoud 100 stuks.

 

Specificaties

Merk FX Airguns
Kaliber 5.50 mm / Kal .22