FX Impact M3 Black 6.35 mm / Kal .25

Merk: FX Airguns

 1.944,95

Dit artikel wordt alleen verkocht aan personen van 18 jaar en ouder. Bij aanschaf dien je een geldig identiteitsbewijs voor te kunnen leggen, dit mag zowel per mail als per post. Na ontvangst wordt het desbetreffende artikel verzonden.

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De FX Impact M3 Black 6.35 mm / Kal .25 is de opvolger van de Impact MKII, waarbij het immer innoverende FX Airguns weer extra stappen gezet heeft om qua nauwkeurigheid en veelzijdigheid, koploper op de markt te blijven.

De drie belangrijkste punten waarop de FX Impact M3 Black verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger zijn de toevoeging van een extra regulator, het gebruik van een groter power plenum en een vernieuwd stelsysteem voor de veervoorspanning van de hamerveer.

Het zijn niet de enige innovaties die FX doorvoerde, de FX Impact M3 Black heeft ook een verstelbare powerknop voor de ventielverstelling, die nu middels een inbusboutje vast te zetten is en de korte slag spanhevel met vergrote knop werkt nu soepeler en is tevens van rechts naar links te verplaatsen. De match trekker kreeg er -naast de bestaande hoekverstelling- een lengteverstelling bij, zodat zowel lange als korte vingers een perfecte afstelling kunnen vinden. Het persluchtreservoir heeft een inhoud van 480 cc.

Een handige toevoeging is de dual hole transferpoort. Aan één kant van de poort zit een port met daarbij de letter ‘P’. Deze transferpoort met beperkte opening gebruikt u bij het verschieten van standaard pellets. Draait u de loop om, dan kunt u de andere transferpoort gebruiken waarbij een ‘S’ staat. Deze vergrote poort is geschikt voor het verschieten van slugs en zware pellets en een metalen brug in het midden van de poort voorkomt dat de munitie naar binnen kan vallen.

Ideaal is de 20 MOA Weaver/Picatinny rail, die ervoor zorgt dat uw richtkijker ook bij gebruik op grote afstanden voldoende stelbereik blijft houden. Naast deze rail heeft de FX Impact M3 Black ook nog twee Weaver/Picatinny accessoirerails aan weerszijden en eentje aan de onderkant vlak voor de trekkerbehuizing.

Gebleven op de FX Impact M3 Black zijn het in hoogte verstelbare schouderstuk en de Smooth Twist X loop met uitwisselbare Superior liners. Deze liners zijn leverbaar in meerdere kalibers, verschillende spoed en lengte en zijn eenvoudig en snel te wisselen. De trekken en velden zijn er van de buitenkant in aangebracht, wat aan de binnenkant van de liners een zeer vloeiend oppervlak geeft met minimale weerstand.

Specificaties: 

  • Perslucht
  • Vuldruk (bar/psi) 250/ 3626
  • Gewicht 3.100 gram
  • Looplengte 600 mm
  • Totale lengte 864 mm

 

 

Specificaties

Merk FX Airguns
Kaliber 6.35 mm / Kal .25