FX Maverick Sniper Black 6.35 mm / Kal .25

Merk: FX Airguns

 1.649,95

Dit artikel wordt alleen verkocht aan personen van 18 jaar en ouder. Bij aanschaf dien je een geldig identiteitsbewijs voor te kunnen leggen, dit mag zowel per mail als per post. Na ontvangst wordt het desbetreffende artikel verzonden.

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De FX Maverick Sniper Black 6.35 mm / Kal .25 onderscheidt zich van ieder ander FX PCP luchtgeweer doordat hij niet één, maar twee AMP-regelaars heeft. De eerste regelaar vermindert de druk waarmee de tweede regelaar te maken heeft, waardoor die nog consistenter wordt in zijn output. Beide regelaars kunnen extern worden afgesteld. Het is belangrijk om dit op een evenwichtige manier te doen, waarbij een drukverschil tussen de 30 en 40 bar wordt gehouden.

Uiteraard is de FX Maverick Sniper voorzien van het bekende FX Power Plenum, een plenum met een grote luchtinhoud (98 cc) die ervoor zorgt dat er voldoende capaciteit is zodat zelfs zware projectielen zoals slugs met meer kracht en dus meer snelheid kunnen worden afgevuurd. Bijkomend voordeel is dat de regelaardruk op een lager niveau kan worden ingesteld. Het maximale vermogen, kan worden bereikt met de afzonderlijk verkrijgbare FX Maverick Slug Power-kit.

Ook gebruikt in de FX Maverick Sniper is de FX Superior STX Standard-voering in de volledig omhulde loop. Net als bij de vorige Smooth Twist X liner wordt het schroefdraad van buitenaf naar binnen gedrukt, wat resulteert in een zeer gladde afwerking en minimale wrijving. Het proces is verfijnd en geoptimaliseerd, waardoor nog kleinere toleranties zijn ontstaan ​​en een hogere nauwkeurigheid is bereikt. Het voordeel van het gebruik van deze liners is dat het gemakkelijk is om het schroefdraad of zelfs het kaliber in het FX STX-loopsysteem te veranderen.

Naast een 20 MOA Weaver/Picatinny richtkijkerrail voor montage van een richtkijker of red dot, beschikt de Maverick ook over twee Weaver/Picatinny accessoirerails aan de zijkant en één aan de onderkant, net voor de trekkerbeugel. De verstelbare matchtrigger kan naar eigen voorkeur worden aangepast en de carbonfles houdt de voorkant lekker licht.

Wat betreft kracht en nauwkeurigheid is de FX Maverick Sniper vergelijkbaar met de FX Impact, maar het ontwerp is tactischer om eigenaren meer vrijheid te bieden voor maatwerk met aftermarket-producten. De externe vermogensregelaar is afkomstig van de FX Wildcat MKIII. Het eenvoudig te verstellen wiel aan de achterkant van het geweer biedt zowel macro- als micro-aanpassing van de hamer. De nieuw ontworpen FX kolf en AR-grip zorgen voor een stabiele en ergonomische grip.

Specificaties: 

  • Perslucht
  • Vuldruk (bar/psi) 250/3626
  • Gewicht 3.265 gram
  • Looplengte 700 mm
  • Totale lengte 914 mm

Specificaties

Merk FX Airguns
Kaliber 6.35 mm / Kal .25