Reximex LP PCP RP Bronze 7-Shot 5,5mm / Kal .22

Merk: Reximex

 484,95

Dit artikel wordt alleen verkocht aan personen van 18 jaar en ouder. Bij aanschaf dien je een geldig identiteitsbewijs voor te kunnen leggen, dit mag zowel per mail als per post. Na ontvangst wordt het desbetreffende artikel verzonden.

Tijdelijk niet op voorraad
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Reximex LP PCP RP Bronze 7-Shot 5,5mm / Kal .22 biedt het beste van 2 werelden! Dit PCP pistool kan dankzij het meegeleverde schouderstuk worden omgebouwd naar een kort geweer, dit zorgt voor veel stabiliteit en wendbaarheid.

Reximex levert dit pistool met een regulator d.w.z. dat elk schot evenveel druk mee krijgt, dit zorgt voor een zeer stabiel en zuiver schotbeeld. De regulator is naar eigen inzicht instelbaar. De pistool lengte is 36cm, wanneer het schouderstuk geplaatst wordt is de totale lengte 60cm. De reximex wordt geleverd inclusief twee 9-schots magazijnen en een single shot tray. Het pistool levert in kaliber 5.5 maar liefst 14,5 joule aan kracht. De cylinder heeft een inhoud van 50cc met een maximale vuldruk van 250 bar. Men kan met de standaard regulator instellingen ongeveer 40 schoten plaatsen met een volle cylinder. De kunststof kolf is netjes afgewerkt en zowel geschikt voor links als rechtshandige schutters.

Het pistool heeft een keep / korrel als richtmiddel, echter leent dit model dankzij de 11mm rail zich ook zeer goed voor een Red Dot of een holosight. Het pistool is eenvoudig op druk te brengen met een handpomp vanwege de beperkte cylinder inhoud, uiteraard is dit ook mogelijk met een duikfles. Bij het pakket is ook een demper adapter inbegrepen zodat men optioneel met een 1/2 UNF demper kan schieten.

Specificaties:

  • Reximex RP pistool
  • Schouderstuk
  • 2 magazijnen + single shot tray
  • Draagtas
  • Vulnippel

Specificaties

Merk Reximex
Kaliber 5.50 mm / Kal .22