Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

BioAmmo

Wat BioAmmo echt onderscheidt, is hun gebruik van 100% biologisch afbreekbare materialen voor zowel de hagelprop als de huls. Deze materialen worden op natuurlijke wijze afgebroken tot CO2, water en compost, zonder schadelijke reststoffen achter te laten. Zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat BioAmmo-patronen volledig in de natuur kunnen worden achtergelaten zonder schade aan het milieu.

Een duurzame keuze voor jagers

BioAmmo is niet alleen milieuvriendelijk, maar levert ook uitstekende schietprestaties. Ze zijn ideaal voor de jacht op waterwild, in bossen, weilanden en bij schadebestrijding nabij landbouwgewassen. De patronen bieden een goede spreiding, lange reikwijdte en zijn uiterst effectief.

Een toekomstgerichte keuze

Het gebruik van lood in munitie staat al langer ter discussie, en overheden leggen steeds strengere regels op met betrekking tot plastic afval. BioAmmo stelt jagers in staat om actief deel te nemen aan milieubehoud door een biologisch afbreekbaar alternatief te kiezen. BioAmmo is niet alleen klaar voor de toekomst, ze lopen al voorop.

Kies BioAmmo bij Barrel and Boar en draag bij aan een schonere, duurzamere toekomst voor de natuur en de volgende generaties. Met BioAmmo kunt u blijven genieten van uw favoriete activiteiten zonder schade aan het milieu. Het is tijd om “wild te oogsten zonder plastic te zaaien.”