Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Browning

Sinds 1897, het jaar waarin het eerste Browning-geweer werd vervaardigd, zijn er miljoenen, zo niet tientallen miljoenen, shotguns en geweren voor de jacht en het schieten op doelen gecreëerd en geproduceerd door Browning.

Dit heeft zijn stempel gedrukt op de geschiedenis van het wapen maken met een breed scala aan modellen, allemaal verschillend, maar met één ding gemeen – hun betrouwbaarheid en ongeëvenaarde prestatieniveaus. Elke dag, over de hele wereld, leveren Browning-geweren, oud of nieuw, gladde loop of geribbeld, uitstekende prestaties tijdens de schietsport of de jacht, en bezorgen ze hun eigenaars veel plezier.

Browning: uw partner voor jacht en schietsport

Bij Barrel and Boar hebben we het voorrecht om een uitgebreide selectie Browning-producten aan te bieden aan gepassioneerde jagers, schutters en verzamelaars. Of je nu een doorgewinterde jager bent, een fanatieke sportschutter, of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige jachtwapens, Browning heeft voor iedereen iets te bieden.

Onze collectie omvat een breed scala aan Browning-geweren, variërend van shotguns tot geweren, die bekend staan om hun precisie, betrouwbaarheid en prestaties. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar jachtmes om je uitrusting compleet te maken, of een veiligheidsvest voor extra bescherming tijdens het jagen, je vindt het bij ons.

Ontdek de Browning traditie bij Barrel and Boar

Browning is niet zomaar een naam in de wapenindustrie; het is een symbool van kwaliteit en toewijding die de reputatie van de hele sector beïnvloedt.

Bij Barrel and Boar nodigen we je uit om de Browning-traditie te ervaren en de opwinding te voelen die voortkomt uit het bezitten en gebruiken van een Browning-product. Of je nu op het schietterrein staat, de wildernis verkent of je collectie uitbreidt, Browning staat synoniem voor betrouwbaarheid, prestaties en passie.

Kies Browning voor je volgende jachtavontuur en ontdek waarom Browning-geweren, jachtmessen en veiligheidsvesten de voorkeur genieten van jagers en schutters over de hele wereld.