Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Fjällräven

Bij Fjällräven draait alles om eenvoud, praktische toepasbaarheid en respect voor het milieu. Ze ontwikkelen functionele, duurzame en tijdloze outdoor kleding en uitrusting die is ontworpen om de natuur toegankelijker te maken voor iedereen. Het is een Zweedse benadering van het buitenleven, gekenmerkt door hoogwaardige materialen en een diepgaand begrip van de natuurlijke omgeving.

Natuurlijke materialen en innovatie

Fjällräven gebruikt de beste materialen, zoals wol, katoen en dons, om ervoor te zorgen dat hun producten bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Ze streven ernaar om materialen te ontwikkelen die de natuur respecteren en minimale impact hebben. Of het nu gaat om gerecyclede en biologische materialen of PFC-vrije impregnatie, Fjällräven staat bekend om hun toewijding aan duurzame oplossingen.

Kies Fjällräven bij Barrel and Boar voor outdoor kleding, rugzakken en outdoor uitrusting die de schoonheid van de natuur weerspiegelen en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Samen zorgen we ervoor dat de natuur altijd in ons hart blijft.