Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Gamebore

Bij Barrel and Boar zijn we trots om Gamebore, een gerenommeerd merk in de wereld van jacht- en sport patronen, aan te bieden. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie is wat Gamebore onderscheidt, en we bieden een breed scala aan Gamebore-patronen, waaronder Super Steel, Black Gold, Silver Steel en Regal Steel.

De Gamebore geschiedenis

Sinds 1973 produceert Gamebore onberispelijke Britse hagelpatronen voor zowel de jacht als kleiduivenschieten. Ze hebben een diepgewortelde toewijding aan innovatie binnen de hagelpatroonindustrie, en hun onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling werkt onvermoeibaar om producten van de hoogste kwaliteit te produceren met behulp van alleen de beste componenten.

Prestaties voor alle schutters

Bij Gamebore begrijpen we dat schutters zich op verschillende niveaus bevinden, van beginners tot wereldkampioenen. Daarom bieden we een volledig assortiment producten voor schutters op elk ontwikkelingsniveau. Deze patronen zijn ontworpen om je prestaties te verbeteren en je uitstekende resultaten te laten behalen. We houden rekening met de schutter, het geweer en het doel, met speciale aandacht voor comfort en hoge prestaties. Bovendien streven we naar milieuvriendelijke opties voor schietbanen waar loodvrije pellets of niet-plastic hulzen vereist zijn.

De Keuze van professionele schutters

Gamebore-patronen worden gekozen door enkele van ‘s werelds beste professionele schutters. Deze schutters streven naar de ethiek van sportiviteit, stijl en flair, en ze begrijpen het belang van de fijne details die in elk product van Gamebore worden verwerkt. Als je streeft naar excellentie, kies voor Super Steel, Black Gold, Silver Steel of Regal Steel.

Een trots Brits erfgoed

Bij Gamebore combineren ze het trotse Britse erfgoed van schieten met innovatieve technische doorbraken in geavanceerde productie. Ze zijn gedreven door de wens om voortdurend de allerbeste producten te blijven produceren en hun illustere toekomst te creëren. Deze passie, kwaliteit, prestaties, kennis en innovatie vormen de kern van al de producten. Bij Barrel and Boar zijn we er trots op om Gamebore-patronen aan te bieden aan schutters en jagers die alleen het beste eisen. Kies Gamebore voor kwaliteit zonder compromissen.