Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Glock

Bij Barrel and Boar zijn we trots om het bekende merk Glock in ons assortiment te hebben, met een focus op 9mm Glock pistolen die populair zijn in de schietsport en op de schietbaan. Glock, opgericht in 1963 door de Oostenrijkse ingenieur Gaston Glock, heeft de reputatie hoogwaardige en betrouwbare pistolen te produceren.

Glock 17: innovatieve kenmerken

Een van de meest opvallende modellen van Glock is de Glock 17. Dit pistool onderscheidt zich door zijn innovatieve ontwerp. Het grootste deel van het pistool is gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor het lichtgewicht en toch zeer robuust is. Met slechts 33 onderdelen is de Glock 17 eenvoudig te demonteren en te onderhouden, wat het een favoriet maakt onder schutters. Wat de Glock 17 echt speciaal maakt, is de consistente trekkerdruk en trekkerweg, zowel voor het eerste schot als voor de volgende schoten. Dit zorgt voor precisie en betrouwbaarheid.

Veiligheid voorop

Veiligheid is van het grootste belang bij Glock, en daarom zijn Glock-pistolen uitgerust met verschillende veiligheidsmechanismen om onbedoeld afvuren te voorkomen. Deze omvatten de trekkerveiligheid, de slagpinveiligheid en de valveiligheid. Glock-pistolen zijn herkenbaar aan hun kenmerkende vierkante slede en het ontbreken van een hamer.

Glock bij schietsport en schietbanen

Glock-pistolen, zoals de Glock 17, zijn favoriet in de schietsport vanwege hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Bij Barrel & Boar begrijpen we de passie voor de schietsport en daarom bieden we Glock-pistolen aan die aan de hoogste normen voldoen.

Als je op zoek bent naar een 9mm Glock-pistool voor op de schietbaan, ben je bij Barrel and Boar aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte Glock-pistool voor jou. Bezoek onze winkel en ontdek de kwaliteit en prestaties van Glock-pistolen voor de schietsport.