Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

GunSkins

Bij Barrel and Boar begrijpen we de passie voor jagen en de behoefte aan de juiste uitrusting om de ultieme jachtbeleving te creëren. Daarom zijn we er trots op om GunSkins te introduceren, een merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige camouflage en skins voor de jacht.

Gemakkelijk aan te brengen en duurzaam

Bij GunSkins hebben ze voorgestanste kits ontwikkeld voor populaire vuurwapens en ze hebben deze kits ontworpen met gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Deze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Hierdoor zijn de skins perfect voor de jacht.

GunSkins begon bescheiden, net als veel andere succesvolle bedrijven, in een garage. Ze zijn een kleine onderneming in een kleine stad, en ze geloven dat dit bijdraagt aan een persoonlijke en gewaardeerde ervaring voor elke klant.

Kies voor duurzaamheid en camouflage

GunSkins biedt hoogwaardige vinylwraps die je geweer beschermen en voorzien van een camouflagepatroon dat je in het veld onzichtbaar maakt. Onze vinylwraps zijn van de hoogste kwaliteit, duurzaam, kleurvast en 100% waterdicht. Een ander voordeel is dat GunSkins niet permanent zijn en eenvoudig kunnen worden verwijderd om een ander patroon te kiezen dat bij het seizoen past.

We zijn er trots op dat we samenwerken met enkele van de bekendste namen in camouflage. Hierdoor kun je je GunSkins-wrap perfect matchen met je camouflagekleding en -uitrusting, waardoor je jachtavonturen nog succesvoller worden.

Ontdek GunSkins bij Barrel and Boar en neem je camouflage naar een hoger niveau voor een succesvolle jacht.