Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Hornady

Bij Barrel and Boar zijn we verheugd om Hornady in ons assortiment te hebben, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van patronen en munitie. Hornady is een bedrijf met een rijke geschiedenis en een toewijding aan het leveren van de best mogelijke prestaties voor schutters en jagers.

Een erfenis van innovatie

Joyce Hornady, de oprichter van Hornady, begon in 1949 met een visie: het creëren van nauwkeurige, dodelijke en betrouwbare kogels voor herladers. In een tijd waarin de meeste mensen dachten dat het maken van kogels een riskante onderneming was, begon Joyce zijn bedrijf en introduceerde het de wereld van precisieschieten.

Een toewijding aan kwaliteit

Kwaliteit was altijd de hoeksteen van Hornady’s activiteiten. Het bedrijf streefde naar consistentie en verbetering in elk aspect van hun producten, van patronen tot munitie. Joyce Hornady’s motto, “tien kogels in dezelfde hole”, weerspiegelde hun inzet voor precisie en perfectie.

Het bedrijf had veeleisende klanten, en feedback van jagers en herladers was van onschatbare waarde. Dit leidde tot voortdurende innovatie in kogelontwerp en productiemethoden.

Bij Barrel and Boar zijn we er trots op om Hornady-producten aan te bieden aan schutters en jagers die alleen het beste willen. Hornady’s voortdurende zoektocht naar perfectie en innovatie garandeert dat hun patronen en munitie altijd aan de hoogste normen voldoen.

Kies Hornady bij Barrel and Boar en ervaar de precisie, consistentie en kwaliteit waar het merk bekend om staat. Of u nu op zoek bent naar V-MAX-kogels of andere hoogwaardige munitie, Hornady heeft u gedekt. Schiet voor de toekomst met Hornady en bereik de hoogste prestaties op het gebied van precisieschieten en jagen.