Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

LPA sights

Bij Barrel and Boar zijn we verheugd om de hoogwaardige schietkijkers en achterkijkers van LPA te presenteren aan onze gewaardeerde klanten. LPA is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van schietkijkers en achterkijkers, en hun producten staan garant voor geweldige schietsport ervaringen met ongekende precisie.

Innovatie en kwaliteit

Met tientallen jaren aan ervaring, geavanceerde technologie en hoogwaardig ontwerp, heeft LPA een welverdiende reputatie opgebouwd als producent van uitzonderlijke schietkijkers en achterkijkers. Deze hoogwaardige, robuuste kijkers worden zelfs gebruikt door veel fabrikanten van jacht- en sportwapens als originele uitrusting. De visuele hoogte- en zijverstelling van LPA-kijkers is indrukwekkend precies en gemakkelijk te bedienen, wat bijdraagt aan de nauwkeurigheid van uw schoten.

Superieure prestaties in de schietsport

LPA-producten zijn getest en bewezen bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Deze hoogwaardige kijksystemen bieden de beste doelnauwkeurigheid en hoogste betrouwbaarheid. Ze stellen u in staat om snel en zeker uw doel te verwerven, zelfs bij weinig licht tijdens de schemering of in het donker. LPA produceert al hun producten volledig in Brescia, Italië, en dat staat garant voor topkwaliteit.

Deskundig Advies en Accessoires

Bij Barrel and Boar vindt u een breed scala aan LPA-schietkijkers voor pistolen, revolvers, geweren en shotguns. Onze competente experts staan altijd klaar om u te helpen bij het online kopen en bestellen van LPA-kijkers. Naast kijkers en achterkijkers kunt u ook hoogwaardige optische accessoires bestellen in de speciale categorie in onze winkel, waarmee u de precisie van uw jachtgeweer en sportwapen kunt verbeteren.

LPA: toonaangevend in kwaliteit en innovatie

LPA werd opgericht in 1974 met als ambitie de wereld te voorzien van hoogwaardige schietkijkers en achterkijkers. Nu, na meer dan 35 jaar ervaring en toewijding aan superieure producten, is die ambitie werkelijkheid geworden. LPA exporteert 80% van hun kijkers over de hele wereld en levert aan de belangrijkste bedrijven in de vuurwapenindustrie.

Kies voor LPA en ervaar de ultieme precisie en betrouwbaarheid in schietsport en jacht. Koop vandaag nog LPA-kijkers bij Barrel and Boar en til uw schietervaring naar een hoger niveau.